Životna priča

Kada je upoznala budućeg SUPRUGA, NIJE JOJ SE DOPAO: A onda je par dana nakon 18. rođendana POBEGLA SA NJIM OD KUĆE!

Život pevačice Snežane Đurišić, mogao bi biti dobar scenario za film ili inspiracija za knjigu

Vip priča 14.02.2021. - 12:15h Autor: biografija.org
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Snežana Đurišić je rođena 1959. godine u Gornjem Milanovcu. Sa roditeljima i dve godine mlađom sestrom je do 1971. godine živela u Kraljevu, a tada su preselili u Beograd. Nastavila je da se školuje u prestonici, gde je i završila srednju muzičku školu. Par dana nakon što je napunila 18 godina udala se za harmonikaša Slobodana Gvozdenovića.

 

U jednom intervjuu priznala je da joj se čovek s kojim je provela 36 godina svog života, na početku nije svideo.

 

Sreli su se ispred jednog studija, a kako kaže naljutilo ju je što joj je zviždao na ulici. Iste večeri su zajedno nastupali u jednom restoranu između Šapca i Loznice. Tada joj se otvoreno udvarao, ali joj se nije sviđao.

 

Kako bi ga umirila zakazala je sastanak sledećeg dana posle škole. Videla je da je čeka, ali se predomislila i vratila se kući. Kasnije su se ponovo sreli u hotelu „Grand“ gde je on svirao sa svojim orkestrom, ali joj nije ni pomenuo činjenicu da se nije pojavila na sastanku. Tada je počela da razmišlja o njemu, a sudbinski susret desio se u hotelu „Central“ u Zemunu kada mu je donela pismo koje su mu poslali prijatelji iz Kanade.

 

MLADA ima 15 godina, a MLADOŽENJA samo 10: Ovako izgleda ROMSKA SVADBA U RUSIJI! (VIDEO)

Snežana Đurišić
foto: Kurir / Damir Dervišagić

Od tada, kaže, nisu se razdvajali. Samo par dana nakon 18. rođendana pobegla je sa Slobodanom jer je znala da će se roditelji protiviti njenoj udaji.

 

Oni su bili razočarani što je tako mlada odlučila da stupi u brak, ali su se posle pomirili sa tim. Slobodan i Snežana su se venčali u decembru 1977. godine. Ubrzo su dobili ćerku Maju, pa sina Marka. Jedno vreme su živeli kod njegovih roditelja na Topčiderskom brdu, ali su odlučili da kupe kuću na Dedinju kako bi se odselili.

 

Pevačica iskreno priznaje da su to bili teški momenti, jer je gradnja kuće koštala više nego što su zarađivali. Zato su mnogo radili kako bi vratili sve drugove i s decom se skrasili u vlastitoj kući.

 

6. aprila 2013. godine njen suprug je iznenada preminuo u Beču, gde ju je dovezao na nastup. Pevačica priznaje da ni danas ne može bez suza da govori o svom suprugu i, kako kaže, prelepih 36 godina koje su proveli zajedno.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...