pogledajte

Nasmejana i PRIRODNA: U novom intervju ANĐELINA DŽOLI otkrila šta se KRIJE u njenoj torbi i bez čega ne može! (VIDEO)

Holivudska glumica Anđelina Džoli, brojnim fanovima predstavlja nedostižnu, hladnu i odmerenu ličnost.

Vip priča
Autor:
Nasmejana i PRIRODNA: U novom intervju ANĐELINA DŽOLI otkrila šta se KRIJE u njenoj torbi i bez čega ne može! (VIDEO)
Anđelina Džoli, Foto: Printscreen Youtube / British Vogue

Ipak, ona je jednostavna žena, koja živi običan život okružena svojom decom. Iako svojoj porodici može da priušti bilo šta, Anđelina je poznata po tome što se trudi da svojoj deci pokaže prave vrednosti, pa je, barem kada su materijalne vrednosti u pitanju, skromna, barem u poređenju sa ostalim zvezdama.

Ipak, "slatki greh" su joj torbe koje neretko menja, a sada je konačno otkrila sadržaj jedne od njih. Torba Anđeline Džoli ima nesvakidašnji sadržaj, veruju mnogi, ali ona zapravo u torbi nosi sve ono što nosi većina žena.

Za britanski "Vogue" Anđelina je otkrila sadržaj svoje torbe, izvinivši se unapred gledaocima, jer neće biti preterano inovativna i zabavna.

Naime, u torbi Anđeline Džoli nalazi se mobilni telefon, novčanik, kao i sunčane naočare. Pored toga, Anđelina u torbi nosi ulje za lice. Pored toga, tu su lekovi protiv glavobolje, koje kako kaže, ima, zbog dece. Naravno, među sitnicama se našla i zaštitna maska, bez koje niko u poslednjih godinu dana ne napušta kuću.

Ipak, senzaciju je sačuvala za kraj. Iz torbe je izvadila čokoladicu i rekla: Ovo je za mamu! Samim tim, pokazala je da se trudi da prebrodi stresan period i predupredi svoj problem sa ishranom, zbog čega su se brojni fanovi izuzetno obradovali.

Anđelina Džoli, primetili su fanovi, sada, posle dužeg vremena ponovo izgleda bolje, pa su fotografije za britanski "Vogue" vratili glumici staru slavu. Lepotica se vratila - mnogi su komentarisali, a tokom celog intervjua glumica nije skidala osmeh sa lica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs