stvoreno za uživanciju

Uživa u bazenu, hrani se iz svoje bašte, napravila za decu raj: Zavirite u luksuznu kuću Seke Aleksić! (FOTO)

Prelepa bašta trenutno je Sekina oaza mira

Enterijer
Autor:
Uživa u bazenu, hrani se iz svoje bašte, napravila za decu raj: Zavirite u luksuznu kuću Seke Aleksić! (FOTO)
Seka Aleksić, Foto: Kurir / Dragana Udovičić

Seka Aleksić odlučila je da svoj dom od 450 kvadrata napravi daleko od gradske gužve, u prirodi. Sa suprugom Veljkom i dva sina, Jakovom i Jovanom, izgradila je pravu oazu ljubavi i mira u Staroj Pazovi. S obzirom na to da je pevačica veliki ljubitelj životinja, na njihovom imanju nadomak Beograda nalazi se i nekoliko pasa.

Ovih dana najveću pažnju medija privlači dvorište Sekine kuće od čak sto ari, gde sa decom uživa veći deo dana. Pored bazena, trambuline i zelenih površina, Seka je oko kuće napravila pravi vrt. Obožava prirodu, pa je odlučila da ceo ambijent uredi prirodnim materijalima, među kojima dominira drvo.

Sve je prilagođeno Jakovu i Jovanu, pa su detalji u Sekinom dvorištu minimalni. Jakov može bezbedno da trči i igra se u skoro svakom kutku.

Seka je u delu dvorišta napravila i svoju baštu, gde gaji organske proizvode i na taj način se maksimalno zdravo hrani.

Seka Aleksić jedna je od retkih pevačica sa naše javne scene koja se može pohvaliti skladnim brakom u kome ljubav svakim danom biva veća i jača. Zbog toga se u njenom domu ljubav i te kako oseća na svakom koraku.

Prodične fotografije su skoro vuda, a kao velika vernica Seka je deo zida prekrila ikonama.

Osim prostrane dnevne sobe, trpezarije i kuhinje, kao i nekoliko spavaćih soba Seka može da se pohvali čitavom prostorijom koju je pretvorila u garderober.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs