kako vam se dopada?

PRELEPE BOJE, DUH AZIJE, UMETNOST ŽIVLJENJA: U ovom prelepom stanu živi Aleksandra Kovač! (FOTO)

Dom Aleksandre Kovač odmah biste prepoznali

Enterijer
Autor:
Aleksandra Kovač, Foto: Kurir / Dragana Udovičić

Letimičnim pogledom na fotografije iz stana Aleksandre Kovač i Romana Goršeka na Vračaru lako se može zaključiti da u njihovom domu caruju vesele boje. Za njih je, bez sumnje, zaslužna priznata muzičarka, koja bez kolorita ne može ni u svakodnevnim odevnim kombinacijama.

S obzirom na to da Aleksandra redovno upražnjava jogu i meditacije, ne čudi što u njenom životnom prostoru dominira desen koji asocira na Daleki istok.

Da pevačica i njen izabranik, sa kojim je zajedno duže od dve decenije, vole pisanu reč svedoče i brojne knjige koje se mogu videti u svakom kutku stana koji, uzgred rečeno, dele sa kućnim ljubimcima.

Posebno zanimljiva je kuhinja gde je, uz beli trpezarijski sto i stolice, svoje mesto pronašla i polica ofarbana u modroplavu boju, prepuna raznobojnih detalja.

Aleksandra Kovač dosta vremena posvećuje zdravom životu, pa osim, što redovno vežba, vodi računa i o pravilnoj ishrani. Sa pratiocima često razmenjuje motivacione poruke koje podižu raspoloženje, ali i recepte bazirane na namirnicama koje se mogu nabaviti u bioradnjama.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...