BIO JE MEGAZVEZDA

DEVEDESETIH JE ŽARIO I PALIO, IMAO JAHTU I SKUPA KOLA: Devojke su ludele za njim, a evo čime se danas bavi i kako živi!

Bio je najveća zvezda devedesetih, a onda je nestao sa scene...

Celebrities
Autor:
DEVEDESETIH JE ŽARIO I PALIO, IMAO JAHTU I SKUPA KOLA: Devojke su ludele za njim, a evo čime se danas bavi i kako živi!
Foto: Printscreen/YouTube/Oči boje duge

Igor Todorović, poznatiji kao Doktor Igi, jedan je od prepoznatljivih simbola domaće muzike devedesetih godina prošlog veka.

Iako je tada bio na vrhuncu popularnosti, stvari su krenule nizbrdo kada su se pojavili novi muzički pravci, te je interesovanje za njegovu muziku počelo da slabi, premda se i danas rado na žurkama slušaju njegovi nekadašnji hitovi.

- Koliko god drugi pričali da su devedesete bile najlošije godine, meni su bile najlepše. Sećam se da je 40-50 devojaka stajalo ispred moje kuće da se fotografišemo - počeo je Igor prisećanje za portal Chicagodesavanja.us, prenosi Kurir.

- Imao sam i svoju jahtu, dva-tri automobila, vodio sam celu svoju ekipu na skijanja i letovanja. Danas nisam zvanično zaposlen, ali pokrenuo sam privatni posao sa prijateljem - dodao je Todorović.

- Skromno živim, važno mi je da imam za osnovne potrebe i za skijanje. Čim prođe pandemija, nastavićemo da nastupamo - zaključio je on.

Pre nekoliko godina Igor je gostujući u jednoj emisiji ijzavio kako je "ostavio dubok muzički trag devedesetih, a danas su ga svi zaboravili."

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs