Pogledajte

OVO JE DRUGA ĆERKA VERICE RAKOČEVIĆ: U javnosti beži od majke, 90-ih napustila Srbiju i napravila veliku karijeru!(FOTO)

Kao mala plakala je kada joj majka kaže da treba da se fotografiše za novine

Celebrities
Autor:
Foto: ATA Images

Dizajnerku Elenu Karaman, donedavno Karić, ćerku kreatorke Verice Rakočević, često imate priliku da vidite u medijima. Manje je poznato da Verica Rakočević ima još jednu ćerku — Milenu.


Ona živi potpuno drugačijim životom od svoje majke, ali neverovatno liči na nju.

 

O životu Milene Rakočević jako se malo zna. Ona je devedesetih otišla u Ameriku, gde je izgradila karijeru modnog fotografa. Uspešno vodi svoj posao, slika brojne modne kampanje, ali retko dolazi u Srbiju.

 

Iako nikad nije želela da je pominje u javnosti, Verica i Milena neverovatno liče, a pored sestre Elene, Milena ima rođenog brata Milorada, koji takođe nikada nije želeo da se eksponira u javnosti. Verica ističe da joj je ćerka potpuno drugačija od ostale dece.


"Milena je sasvim drugačija. I ja sam bila opuštenija u svom pristupu njoj. Sećam se da je kao devojčica danima plakala kada sam joj najavila da se spremi jer ćemo se slikati za novine. Verovali ili ne, nakon što je u roku diplomirala, ja nisam znala da Milena radi za Elle. Niko nije znao da je moja ćerka. Nijedan intervju u životu nije pristala da da. I dan-danas, svi znaju ko je Milena Rakočević, ali niko ne zna kako ona izgleda. Na javnim skupovima me izbegava. Devojka jednostavno pobegne", rekla je jednom prilikom za jedan magazin ponosna majka Verica.


I dok je Elena Karaman najzastupljenija u medijima, Milene i Milorada nema u domaćoj štampi.


"Sve sam ih vaspitavala na isti način, ali raznolikost njihovih karaktera je očigledna. Ima lepote u tome. Elena je imala, ako tako mogu da kažem, tu vrstu nesreće da se jako mlada uda za veoma poznatog muškarca", navela je jednom prilikom kreatorka.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...