PREVARA

PREOTEO JE NAJBOLJEM PRIJATELJU ŽENU, DOBIO S NJOM DECU, A SADA SE RASPAO BRAK: Još jedna porodica koju si uništio....

Kako seješ, tako žanješ. Sve se kao bumerang vraća

Ljubav i zavođenje
10:54h Autor:
PREOTEO JE NAJBOLJEM PRIJATELJU ŽENU, DOBIO S NJOM DECU, A SADA SE RASPAO BRAK: Još jedna porodica koju si uništio....
Foto: Profimedia

Ljubavni trougao Vanda Nara Mauro Ikardi Maksi Lopez godinama je punio medijske stupce. Poznati argentinski fudbaler Mauro Ikardi preoteo je 2013. najboljem prijatelju Maksi Lopezu ženu, uništio mu porodicu i zatim oženio modela i tv lice. Prevareni Maksi Lopez sa Vanda Narom ima tri sina, dok je Ikardi oženivši Vandu s njom dobio dvoje dece.

Maksi je ostao potpun sam. Iskusni Argentinski napadač se povukao, dugo je ćutao, ne želeći da komentariše čitavu situaciju.

Sada se digla nova prašina jer je Vanda Nara otpratila sa Instagrama Maura Ikardija, a razlog je opet prevara. Sve se vraća, sve se plaća.

Po svemu sudeći, Mauro je Vandu prevario sa argentinskom glumicom Marijom Eugenijom ''Činom'' Suarez (29), koja je bila prijateljica njegove supruge.

Francuska štampa gde slavni fudbaler Ikardi igra u Parizu, dodaje ulje na vatru.

“Još jedna porodica koju si uništio zbog kur*e”, napisala je Vanda Nara na Instagramu.

Vanda Ikardi
foto: PrintscreenInstagram/WandaIcardi

Iako je razlog kraha ovog braka spekulacija, ne bi bilo iznenađenje da je sve što zapravo tačno s obzirom na to kako je Ikardi razio nož u leđa svom nekadašnjem prijatelju.

Argentinska glumica je bila Vandina prijateljica, a od juče se ni njih dve ne prate na društvenim mrežama!

Ona je glumica, model i pevačica, a ima i burnu ljubavnu istoriju.

eugenija suarez
foto: Profimedia

Bila je u vezi sa glumcem Nikolasom Kabreom sa kojim ima ćerku i u braku sa glumcem Bendžaminom Vikunjom sa kojim ima dvoje dece. tokom 2021. godine se razvela, a nije dugo vremena prošlo pre nego što je osvojila poznatog fudbalera.

Ukoliko su navodi inostranih medija tačni, ona je već neko vreme ljubavnica Maura Ikardija i zbog toga je pukao jedan od najzanimljivijih brakova u svetu sporta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs