OSVETA KRALJEVSKE PORODICE MEGAN I HARIJU: Preko male Lilibet poslali jasnu poruku?

Istorijsko kašnjenje od strane administracije kraljevske porodice mnoge je iznenadilo i otvorilo nova pitanja

Šuška se
Autor:
OSVETA KRALJEVSKE PORODICE MEGAN I HARIJU: Preko male Lilibet poslali jasnu poruku?
Foto: Profimedia

Britanska kraljevska porodica nije uvrstila devojčicu Lilibet, ćerku Megan Markl i princa Harija u naslednu liniju. Inače ažurne službe ovog puta su zakazale, ali postavlja se pitanje da li je ovo istorijsko kašnjenje slučajno?

Princ Hari i Megan čekaju da malena dobije svoje mesto na listi na kojoj su već njen otac, ali i brat Arči. Devojčica je, prema britanskim zakonima, osma u naslednoj liniji, ali zvanično to još uvek nigde ne piše.

Ljudi zaduženi za održavanje službene stranice britanske kraljevske porodice u svom su poslu ažurni pa čudi kako je devojčica ostala neupisana. Na stranici i dalje piše kako je osmi u naslednoj liniji princ Endrju, koji je rođenjem devojčice "pao" na deveto mesto.

Kasni li kraljevska porodica iz inata?

Kad je rođen Arči, upisan je bio svega 15 dana nakon rođenja, a njihov rođak Luis, najmlađe dete Kejt Midlton i princa Vilijama, upisan je sa svega 12 dana starosti. Mnogi se pitaju da li se ovim administrativnim zavlačenjem kraljevska porodica sveti Megan i Hari za sve što su im priuštili otkako su ih napustili i život odlučili da nastave u Americi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs