mišljenje stručnjaka

MEGAN MARKL NEKAD I SAD, SLIKE KOJE OTKRIVAJU DA JE RADILA KOREKCIJE NA LICU: Prosudite sami! (FOTO)

vojvotkinja od Saseksa je i kao glumica, a i kao deo britanske kraljevske porodice oduvek bila pod budnim okom javnosti

Lepi & Zdravi
13:39h Autor:
MEGAN MARKL NEKAD I SAD, SLIKE KOJE OTKRIVAJU DA JE RADILA KOREKCIJE NA LICU: Prosudite sami! (FOTO)
Foto: Profimedia

Brojni fanovi Megan Markl (39) pozabavili su se temom plastičnh operacija, te nagađanjima o tome koliko je intervencija vojvotkinja od Saseksa radila na svom licu.

Oni tvrde da bivša glumica na početku karijere nije izgledala kao danas. S njima su saglasni i estetski hirurzi.

Stručnjaci su uporedili stare i nove fotografije supruge princa Harija, i došli do zaključka kojim zahvatima se podvrgla.

- Megan ima gotovo savršeno oblikovan nos. Pravilno su joj smeštene oči i njena brada u obliku slova V je klasično lepa. Lice joj je dobrog oblika i blizu je onoga što su Grci smatrali savršenim, izjavio je jednom prilikom estetski hirurg De Silva.

Upravo je njen nos dokaz da vojvotkinja nije potpuno prirodno lepa. Na njenim fotografijama iz tinejdžerskih dana jasno se vidi da je nos izgledao krupnije, iako ona nikada nije priznala da se podvrgnula bilo kojoj vrsti estetskih zahvata.

Pored nosa, ističu da je korigovala i jagodične kosti i oblik vilice. Dok neki smatraju da su razlike vidljive, drugi ipak misle da i dalje izgleda lepo i prirodno.

"Megan je imala nekoliko zahvata, ali je to lepo i umereno. Vidi se razlika, ali nije preterala, stoji u komentaru na društvenim mrežama. Međutim, naravno, postoje i komentari ljudi koji smatraju kako vojvotkinja nije ništa ‘dirala’ na licu, prenosi "azra.ba".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs