Strasti se ne smiruju

ONA JE HOLIVUDSKA STARLETA,GLUMICA KOJA ZNA KAKO SE MANIPULIŠE!Ujak Kejt Midlton:Gde je bio Hari da pomogne svojoj ženi?

Ni na trenutak nisam poverovao da je Kejt rasplakala Megan. Kejt poznajem od njenog rođenja, u njoj nema nimalo zlobe, tvrdi Gari Goldsmit

Šuška se
Autor:
ONA JE HOLIVUDSKA STARLETA,GLUMICA KOJA ZNA KAKO SE MANIPULIŠE!Ujak Kejt Midlton:Gde je bio Hari da pomogne svojoj ženi?
Foto: Profimedia

Slavne suze koje je Megan Markl navodno prolila zbog Kejt Midlton uoči svoje svadbe opravdava Gari Goldsmit, ujak voljene vojvotkinje od Kembridža. On objašnjava da je njegova sestričina spektakularna, smirena i dražesna osoba.

"Ni na trenutak nisam poverovao da je Kejt rasplakala Megan. Kejt poznajem od njenog rođenja, u njoj nema nimalo zlobe. To jednostavno nije u njenoj prirodi. Još je lepša iznutra nego spolja. Ako je iko tog dana pobesneo, sigurno je to bila Megan. Kejt bi pokušala da smiri situaciju", tvrdi Goldsmit.

Brat Kejtine majke Kerol Midlton, ističe da je spreman da umre braneći čast svoje sestričine, ”najspektakularnije osobe koju je ikad upoznao”. On dodaje da je imao lepo mišljenje i o Megan, ali ga je razočarala.

Megan Markl
foto: Profimedia

"Kad je Megan prvi put ušla u kraljevsku porodicu, bilo mi je drago zbog Harija. Kao i ostatku zemlje, činilo mi se da je ona prava stvar. Ali bolno je ovo što se dogodilo. Ne krivim Megan - ona je holivudska starleta. Ne možete kriviti tigra što je ovci odgrizao glavu. Ne verujem ničemu što izusti. Ona je glumica i zna kako da manipuliše publikom", kaže Gari.

Gari je začuđen i zašto princ Hari nije adekvatnije reagovao kad je video da život u kraljevskoj porodici škodi mentalnom zdravlju njegove supruge.

"Gde je on bio u svemu tome? Sigurno je kao suprug trebalo da joj pruži potrebnu pomoć i podršku. On je viši vojni časnik koji je bio u ratnoj zoni, trebalo bi da može da se zauzme za sebe i svoju suprugu. Ne bi trebalo da tvrdi da je usmeren na porodicu, jer je povredio sve koji ga vole. Zašto je tražio anonimnost i povukao se iz javnog života, a potom na televiziji svoju porodicu i baku "bacio pod autobus"? Kraljevska porodica nije rasistička, seksistička, ageistička. Oni su moralni kompas", tvrdi Goldsmit.

Inače, vojvotkinja Kejt nije u konktaktu sa svojim ujakom još od skandala kada su ga novinari prevarili i otkrili da prodaje drogu i organizuje prostitutke za novac.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs