saznajte više

VERICA RAKOČEVIĆ O POSLU, UNUCIMA I BRAKU: Pronašla sam mir u nemiru! (FOTO)

Za nju kažu da je najpoznatija modna kreatorka, ali ona je više puta istakla da joj je u životu bitnije da je poznaju po tome da je dobar čovek.

Vip priča
Autor:
Verica Rakočević, Foto: Kurir/Zorana Jevtić

Njena snaga i motivacija i sve ono što je postigla proizvod su, kako kaže, upornosti i inata. Nedavno je proslavila 73. rođendan. Njeno životno iskustvo samo raste, a ona se nikada nije osećala, ni izgledala mlađe. 

"Ja sam već 40 godina u ovom poslu. Pre toga sam mislila da ću se baviti nečim drugim i, možda na sreću, počela sam da se bavim defektologijom. Kada sam počela da radim, uvidela sam da mora da prođe neko vreme da bi ono što radim bilo dugoročno. I moj savet ljudima koji možda počinju neki posao je da možda nešto što se na brzinu uradi može da traje", rekla je Verica Rakočević i dodala da brzo radi i brzo organizuje posao.

 

"Godine 1983. sam otvorila radnju. Narednih sedam godina ja sam samo učila, a pored toga sam išla i u školu. Narednih 7 godina išla sam po sajmovima i tamo sam srela profesorku Anđelku Slijepčević, koja me je usmerila i koja je nešto u meni prepoznala. Ništa nije bilo na brzinu, sve je išlo svojim redom. Moj brend je ozbiljan, ali ja nemam ne znam koliko radnji, ni veliku prodajnu mrežu, ali sve ono što sam radila žene prepoznaju kao dobro", rekla je Verica, jedna od najpriznatijih srpskih kreatorki.

Verica Rakočević je ponosna baka sedmoro unučića i trenutno je njena najveća želja da njena porodica i ona budu zdravi.

Tokom pandemije imala je više revija u Skandinaviji i Rusiji i izgradila je digitalnu prodaju.

"Dušu odmaram tako što se čujem sa svojim unucima i sa Veljkom na Avali. Imam sreću da je on suprotnost od mene i što ima amortizaciju za sve izazove. U najkritičnijem trenutku on je tu da me oraspoloži i tu je da se bavimo lepom stvarima. Inspiriše me njegov mir. Pronašla sam mir u nemiru", završila je kreatorka Verica Rakočević.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...