pogledajte

Ovako je nekad izgledala poznata modna kreatorka: Verica Rakočević objavila sliku od pre 40 godina! (FOTO)

Iako danas ima 72 godine, naša najupešnija modna kreatorka Verica Rakočević može da se pohvali mladolikim izgledom. Već nekoliko godina u braku je sa 35 godina mlađim Veljkom Kuzmanovićem.

Star look
Autor:
Ovako je nekad izgledala poznata modna kreatorka: Verica Rakočević objavila sliku od pre 40 godina! (FOTO)
Verica Rakočević, Foto: Kurir/Zorana Jevtić

Za nju su godine samo broj u ličnoj karti, jer Verica živi život punim plućima. Da se i kao mlada mogla pohvaliti lepotom, dokazuje fotografija nastala sredinom osamdesetih koju je Verica objavila na svom Instagramu. Kreatorka i njen izabranik početkom prošle godine našli su se u centru pažnje nakon objave na Instragramu da su obnovili bračne zavete na Zanzibaru. "Odveo me je u divljinu. U šumu, na preživljavanje. Da bi me zadivio, Veljko je nakupio puno puževa i spremio ih. To je jedino što smo mogli tamo da pojedemo", otkrila je Verica tom prilikom, a potom se Veljko nadovezao:

"Ja sam hteo da budem taj fazon, kao ženu odvedem u šumu i zadivim je. Mišiće da pokazujem, nisam imao, tako da mi je jedino ostalo da hvatam puževe i moram da priznam da je to prošlo super", naveo je violinista.

Ona je inače nekoliko puta istakla da je sigurna da je njihova povezanost mnogim ljudima nejasna, ali tome ne pridaje značaj. Navela je i da su za nju mnogo nenormalniji brakovi supružnika koji su istih godina.

Kako je dodala, Veljko u mnogim stavovima pokazuje zrelost "kakvu nikada u životu nisam primetila ni kod jednog muškarca". "S druge strane, on je umetnik, što podrazumeva dozu infantilnosti i ludila. Svakako, razlika od 35 godina ne može da se ne oseti. Koliko god da je on pametan i zreo, ja imam tri i po decenije više iskustva od njega. Tako se dešava da primetim da u nekim situacijama reaguje kao ja kada sam bila u tim godinama", objasnila je kreatorka.

Navodi da muž vara ženu gde god stigne, a da ona ostaje s njim da bi dobila još jednu skupu torbu.

"Jedina teška stvar koju naš odnos nosi jeste to što Veljko sa mnom ne može da ima decu, ali ne bih rekla ni da je to njegova žrtva, već je izbor koji je trenutni. Možda se jednom i promeni."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs