Šuška se

KO JE DRAŠKO STANIVUKOVIĆ (28): I kako je zaveo 8 godina stariju Tanju Savić! (FOTO)

Od kako je mladi Draško Stanivuković izabran za gradonačelnika Banjaluke, o njemu ne prestaju da kruže razne glasine

Šuška se
12:18h Autor:
KO JE DRAŠKO STANIVUKOVIĆ (28): I kako je zaveo 8 godina stariju Tanju Savić! (FOTO)
Foto: Pritnscreen/youtube/nikad nije kasno/draško stanivuković

Evo šta znamo o mladom Drašku Stanivukoviću i kako je započela njegova veza sa pevačicom Tanjom Savić.

Draško Stanivuković je rođen 1993. godine u Banjaluci. Njegov otac se zove Dragan, a majka Svetlana. Ima starijeg brata Gorana. Završio je Osnovnu školu „Aleksa Šantić“ i banjalučku Gimnaziju. Nakon toga upisao je Ekonomski fakultet u Banjaluci. U slobodno vreme uči da svira klavir i gitaru. Bavi se plesom, borilačkom veštinom krav maga i raznim drugim sportovima. U jednom intervjuu priznao je da je od malena želeo da se bavi društveno korisnim radom i politikom, a s obzirom da je njegova porodica jedna od imućnijih u Banjaluci, ističe da mu sticanje novca nije bio motiv za ulazak u politiku.

Stanivuković je svoj politički angažman više puta obrazložio rečima da u politiku nije ušao kako bi se obogatio kao neke njegove iskusnije kolege, nego zato što je želeo nešto da promeni.

U obraćanjima ne krije da je materijalno situiran i da ima mnoge stvari o kojima njegove komšije sanjaju, ali da se upravo zbog toga hvata u koštac s problemima koji muče većinu. Iako je pažnju javnosti privukao još 2014. godine kada je sa 21 godinom postao najmlađi kandidat za poslanika, te naročito dve godine kasnije kada je izabran za odbornika u gradskoj skupštini, buru je izazvala informacija da je kuća porodice Stanivuković „osvanula“ u spotu za pesmu „Dečko moj“, folk pevačice Goge Sekulić.

Mnogi su tada posumnjali u iskrenost i poštenje mladog Banjalučanina, a on im je odgovorio da nikada nije krio ko su mu roditelji, čime se bave i kako živi, te da je u njegovoj kući do tada snimljeno još nekoliko spotova, fotografisano 50 matura, 70 rođendana, 30 svadbi, dve veridbe i slično. Pri tome je dodao da „nikome nije uzeta niti jedna marka naknade“. On je dodao da je njihova kuća, prema nekim istraživanjima, najfotografisaniji objekat u Banjaluci.

U jednom intervjuu priznao je da je prodao BMW i kupio Golfa kako bi bio bliži narodu, aludirajući na značenje imena proizvođača – Folksvagen (Volkswagen) – narodni auto. Stanivuković je dodao da je s obzirom na česte obilaske terena golf idealna opcija. Draško Stanivuković je po nacionalnosti Srbin, a po veroispovesti pravoslavac.

Veza Tanje Savić i gradonačelnika Banja Luke Draška Stanivukovića je u početku bila tajna jer je on u to vreme imao dugogodišnju devojku. Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja nakon teškog perioda koji je pevačica imala sa suprugom Duškom Jovančevićem tokom borbe za starateljstvo nad njihovom decom.

Par se izgleda povezao tokom boravka na moru, a romansu su sada nastavili na relaciji Srbija - Republika Srpska.

Ovih dana je gradonačelnik Banjaluke bio na poslovnom putu u Parizu, pa je, čim se vratio, pohitao pevačici u zagrljaj.

Tanja i Draško su se sastali na jednom luksuznom imanju sa ogromnom vilom nadomak Smedereva. U tom objektu mahom se održavaju velika slavlja i venčanja, a postoji i jedan restoran internacionalne kuhinje, gde su oni proveli oko dva sata na romantičnoj večeri i razgovoru. Nekoliko puta su se i poljubili, iako je bilo prisutnih za susednim stolovima.

"Tanja i političar došli su u restoran u subotu oko pet sati po podne. Bili su vrlo prisni, svi u restoranu su bili šokirani da se ne kriju. Odmah su naručili hranu, stalno su se smeškali i dodirivali, primetio sam da joj je Draško pokazivao svoje slike iz Pariza, odakle je tog dana i doputovao.

S njima u pratnji je bio i jedan kršni momak, koji je seo nedaleko od njih, pa pretpostavljam da je u pitanju njegov telohranitelj ili vozač. U jednom trenutku on je dodao Drašku i kesu jednog poznatog francuskog modnog brenda, a kada joj je uručio poklon, Tanja se oduševila i zagrlila dečka. U jednom momentu, pao je i poljubac. Baš se bila obradovala, vidi se da blista i da joj prija pažnja," ispričao je izvor za Kurir.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs