tužno

ČOVEK KOJEM NIKO NIJE MOGAO DA POMOGNE: Otkriveni nepoznati detalji iz života Džejmsa Gandolfinija! (FOTO)

Glumac Džejm Gandolfini preminuo je 2013. godine od posledica srčanog udara, a sada su u javnost procurili detalji o njegovim zavisnostima koji su ranije bili nepoznati.

Vip priča
11:40h Autor:
ČOVEK KOJEM NIKO NIJE MOGAO DA POMOGNE: Otkriveni nepoznati detalji iz života Džejmsa Gandolfinija! (FOTO)
Džejms Ganfolfini, Foto: Profimedia

Zavisnost glumca Džejmsa Gandolfinija o drogama i alkoholu je u vreme snimanja kultne serije "Porodice Soprano" bila toliko ekstremna da su se čelnici kuće HBO bojali da će umreti usred snimanja, stoji u tvrdnjama nove knjige. Gandolfini, koji je tokom svih sezona serije glumio Tonija Soprana borio se s zavisnostima još i ranije, a preminuo je od posledica srčanog udara 2013. u 52. godini.

Knjiga "Tinderbox: HBO's Ruthless Pursuit of New Frontiers" svetlo dana je ugledala sredinom novembra ove godine, a izvori su autoru Džejsu Endrjuu Mileru rekli kako su Gandolfinijevi "demoni" izašli na videlo čim je počeo da glumi Tonija.

BEN AFLEK OTVORO DUŠU: Iza mog pomirenja sa Dženifer Lopez krije se jedna divna priča! (FOTO)

Džejms Gandolfini
foto: Profimedia

"Brinuli smo se za Džejmsov život čitavo vreme snimanja", rekao je Džef Bevkes, čelnik HBO-a od 1995. do 2002. godine. "Morali smo da zaustavljamo produkciju u nekoliko navrata zbog kokaina koji je konzumirao", priznao je. Sopranovi problemi na ekranu često su bili jednaki onima koje je Gandolfini imao u stvarnom životu.

"Džejms je u nekoliko navrata hteo da napusti seriju jer je shvatao koliko je to štetno po njegovo zdravlje. Kako bi potpuno shvatio lik Tonija, morao je da zagrebe u svoju najtamniju stranu", tvrdi autor knjige. Sam Gandolfini je govorio kako se s zavisnostima počeo boriti kada je imao 18 godina. Bio je čak i uhapšen zbog konzumacije droga.

Sve je eskaliralo na dodeli Zlatnih globusa 2005. godine. Trebalo je da uruču jednu nagradu, ali kolege nisu mogle da ga pronađu- Na kraju su ga našli ispred dvorane kako na parkiralištu pravi anđele u snegu. "Bio je toliko pod uticajem svega da nije ni primetio da snega uopšte nema", stoji u knjizi. Ekipa serije napravila mu je "intervenciju" nakon toga u stanu u Njujorku gde su bili i članovi njegove porodice.

DONALD TRAMP SVE NAJGORE O MEGAN MARKL: Hari je iskorišćen, jednog dana će zažaliti! (FOTO)

Toni Soprano, Džejms Gandolfini
foto: Profimedia

Sve je trajalo samo nekoliko sekundi, a glumac se naljutio na sve prisutne. Rekao je producentima da mu daju otkaz te je izjurio iz stana. Za njim je istrčala sestra koju nije hteo da posluša pa je pobegao.

Džejms Gandolfini
foto: Profimedia

U najnovijim epizodama "Porodice Soprano" mladog Tonija Soprana odigrao je Gandolfinijev sin Majkl, koji je imao 14 godina kada su mu oca pronašli mrtvog u hotelskoj sobi u Rimu. Danas 22-godišnji Majkl Džejmsov je sin kojeg je dobio s prvom suprugom, filmskom producenticom Marsi Vudarski.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs