ŠARLOT GENZBUR I IVAN ATAL

ZAJEDNO SU 30 GODINA,IMAJU TROJE DECE,ŽIVE NA RAZLIČITIM KONTINENTIMA:Neobična ljubavna priča kao iz francuskih filmova!

Oni predstavljaju sve ono kul što dolazi iz Pariza...

Ljubav
Autor:
ZAJEDNO SU 30 GODINA,IMAJU TROJE DECE,ŽIVE NA RAZLIČITIM KONTINENTIMA:Neobična ljubavna priča kao iz francuskih filmova!
ŠARLOT GENZBUR I IVAN ATAL, Foto: Profimedia

Ona je ćerka Serža Genzbura i Džejn Birkin. Otac joj je bio francuski šansonjer, skandalmajstor i provokator bez presedana, bezočni konzument alkohola, duvana i žena. Kada je umro 1991. godine, tadašnji francuski predsednik Fransoa Miteran je njegov doprinos francuskoj kulturi uporedio sa onim koji su imali Prust i Bodler.

PISAO JOJ JE LJUBAVNA PISMA CELOG ŽIVOTA, BEZ NJE BI BIO NIKO I NIŠTA: Neverovatna ljubavna priča Vladimira Nabokova!

Šarlot Gejnzburg
foto: Profimedia

Njena majka je engleska glumica, ikona nove seksualnosti – njena dečačka silueta došla je namesto zanosnih oblina nekadašnjih lepotica. Šarlota je, kao odana ćerka, sebi stavila u zadatak da nastavi umetničku misiju svojih roditelja. Kao glumica posebnog senzibiliteta pojavljuje se u filmovima koji nikog ne ostavljaju ravnodušnim. Jedan od primera je njena uloga u kontroverznom filmu Larsa fon Trira „Antihrist” za koju je dobila nagradu na Kanskom festivalu. Kao pevačica pokušava da nastavi putem kojim je išao njen otac. Za saradnike bira muzičare koji su njegovi poštovaoci. Godine 2007. Šarlota je doživela tešku povredu glave. Život joj je visio o koncu.

IZGUBILA ČOVEKA SVOG ŽIVOTA U 34. GODINI, NJEGOVA SNAGA JU JE ODRŽALA: Tragična ljubavna priča poznate engleske glumice!

Šarlot Gejnzburg
foto: Profimedia

Ljubav između Šarlot Genzburg i Ivana Atala je predivna priča. Ona živi u Njujorku, a on živi u Parizu. Da li je tajna ovog neobičnog i srećnog para samo u tome što žive odvojeno?

Kada je Šarlot Genzburg upoznala Ivana Atala1991., imala je samo 19. godina. Još pod utiskom smrti svoga oca Serža, koja se dogodila nekoliko meseci ranije, osamljena Šarlota se upustila u ovu ljubavnu priču. 30 godina kasnije, dvoje glumaca su i dalje u ljubavi i ponosni roditelji troje dece: ćerke Alis, sinova Bena i Džoa. Ako je dugovečnost njihove veze izuzetak u svetu šou biznisa, njihov način života je isto tako neobičan. Svakodnevni zajednički život je za njih retkost, jer oni žive hiljadama kilometara jedno od drugog.

ZALJUBIO SE U NJU NA PRVI POGLED PRE 50 GODINA: Ljubavna priča ser Majkl Kejna i njegove Šakire je BAJKA!

Šarlot Gejnzburg
foto: Profimedia

Ubrzo nakon tragične smrti svoje sestre Kejt Beri 2013. godine, Šarlot je odlučila da ode iz Pariza i nastani se u Njujorku. Njenu potrebu da se odalji shvatio je i njen partner, što je i rekao u jednom intervjuu: "Kada je izgubila svoju sestru, bilo je vrlo teško za nju da ostane. Izgubila je sestru u nasilnim i tragičnim okolnostima i želela je da napusti zemlju u kojoj je do tada živela.

Vrlo zauzet svojim projektima, Ivan Atal nije mogao da prati svoju partnerku i par je morao da započne drugačiji život: "To zahteva žrtvu, ali život je takav, sada često putujem u Njujork i nazad", kaže Ivan. Ćerka Serža Genzburaje u međuvremenu otkrila radost privatnog života u sredini u kojoj je anonimna: "Ovde osećam sebe, u Parizu, nisam znala ko sam ja." Ako je preseljenje omogućilo da upoznam sebe, to ne znači da ne patim od usamljenosti: "Kada se Ivan dugo ne vrati sa poslovnog puta često sam sama sa decom. Pa ipak, to funkcioniše!"

ONA JE BILA RUŽNA NASLEDNICA, ON LEP KAO GREH: Ljubavna priča najpoznatije modne urednice tera suze na oči! (FOTO)

Šarlot Gejnzburg
foto: Profimedia

Osam godina nakon donošenja odluke koja je promenila njihove živote, Šarlot i Ivan su ujedinjeni više nego ikad. Koji je ključ za ovaj uspeh? Poverenje ... i određena otvorenost. Kada se pomene vernost njegove partnerke Ivan kaže: "Neću da znam ništa! Ako ona dođe kući, to je zato jer sam joj vredim!"

Da ste ih videli na crvenom tepihu u Kanu, ona u ultra-kratkoj haljini, on u crnom odelu, nasmejani i priljubljeni jedno uz drugo. Dugogodišnji partner Šarlot Genzbur je francusko-izraelski glumac i reditelj Ivan Atal, koga je upoznala na setu s filma 1991. godine. Šarlot i Atal nisu formalno venčani, a ona je pripisala svoju nevoljnost da se uda činjenici da se i njeni roditelji nikad nisu bili venčani. Atal je 2014. potvrdio da su i dalje bez planova za brak.

GLEDA GA ZALJUBLJENO KAO PRVOG DANA: Ljubavna priča Roberta Redforda i njegove 21. godinu mlađe žene! (FOTO)

Šarlot Gejnzburg
foto: Profimedia

Šarlot Lusi Gejnzburg (1971) je britansko-francuska glumica i pevačica. Ona je ćerka engleske glumice Džejn Birkin i francuskog pevača i pisca Serža Gejnsburga. Posle njenog muzičkog debija sa ocem na pesmi "Lemon Incest" u uzrastu od 12 godina, objavila je album sa njim kada je imala samo 15 godina. Više od 25 godina prošlo je prije nego što je objavila tri albuma kao odrasla žena. Šarlot se takođe pojavila u mnogim filmovima, omiljena je glumica mnogim režiserima, za film "Antihrist" kontraverznog režisera Larsa Von Trira je dobila je nagradu César u Kanu za najbolju glumicu te godine..

Šarlot je rođena u Londonu pod reflektorima slave svojih roditelja; Nekoliko godina ranije roditelji su objavljivali albume sa seksualno eksplicitnom pesmom Je t'aime, moi non plus i od tada su postali poznati zbog njihove burne veze i višestruke umetničke saradnje. Kao rezultat toga, Šarlotino rođenje i detinjstvo su dobro medijski praćeni.

16 GODINA U BRAKU BEZ TRUNKE SKANDALA! DIVI IM SE CEO HOLIVUD: Divna ljubavna priča slavne komičarke i režisera!

Šarlot Gejnzburg
foto: Profimedia

Šarlot je odrasla u Parizu zajedno sa svojom polusestrom iz prvog braka svoje majke, Kejt Beri, koja je umrla 2013. godine nakon slučajnog pada sa prozora.

Do 1980. godine odnos njenih roditelja se raspao i njena majka je ostavila Šarlotinog oca. Njena polu sestra Lu Dilon rođena je 1982. kao rezultat nove veze Šarlotine majke. Gejnzburg je nastavila da radi sa ocem na filmu, a 1987. godine je bila i meta kidnapovanja.

Nakon razvoda, otac Serž se prepustio alkoholu, i na kraju umro od srčanog udara 1991. godine. Šarlot je ostala posvećena očuvanju njegovog nasleđa i očuvanju njegove kuće, rekavši da se nada da će je na kraju pretvoriti u muzej. Na kraju je napustila taj projekat i odlučila da održi kuću kao privatnu rezidenciju.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs