MIŠEL DOKERI

IZGUBILA ČOVEKA SVOG ŽIVOTA U 34. GODINI, NJEGOVA SNAGA JU JE ODRŽALA: Tragična ljubavna priča poznate engleske glumice!

Pune četiri godine trebale su joj za novu ljubav

Vip priča
Autor:
IZGUBILA ČOVEKA SVOG ŽIVOTA U 34. GODINI, NJEGOVA SNAGA JU JE ODRŽALA: Tragična ljubavna priča poznate engleske glumice!
MIŠEL DOKERI, Foto: Profimedia

Zvezda serije "Dauntonska opatija", Mišel Dokeri (39), ponovo je srećno zaljubljena nakon što je pre šest godina prošla kroz najteže životno razdoblje zbog smrti verenika.

Džon je imao samo 34 godine kada je preminuo, a Mišel je njihovu ljubav krila od javnosti pa se zna tek da su vezu započeli 2013. i da su se verili početkom 2015. godine, kada je on već prolazio kroz teško razdoblje.

"Počašćena sam što sam znala Džona. Što sam ga volela i što sam bila volena. On je bio moj prijatelj, kralj, heroj, moje sve. Nedostajaće mi do kraja života" - rekla je kratko u jednom intervjuu.

ONA IZBODENA 47 PUTA, A SMRT GLUMICE I DALJE VELIKA MISTERIJA: Tužne sudbine bivših devojaka Eštona Kučera!

Mišel Dokeri
foto: Profimedia

Dve godine kasnije je u intervjuu za Gardijan otkrila da je najteže od svega bilo sakriti njegovu bolest od medija, što je Džon jako želeo jer je želeo da zadrži svoju privatnost. "Bilo je potrebno mnogo truda da to ne dođe u medije" - priznala je glumica koja se na posao vratila tri meseca nakon njegove smrti na snimanje TV serije "Good Behavior".

Tada je Mišel priznala i da se, iako nikada nisu stali pred oltar, osećala kao da je izgubila supruga.

"Nisam gubila nadu. Ne. Ne preterujem kada kažem da se Džon nikada nije požalio, nikada, ni jednom. On nam je davao snagu. To me je teralo dalje, ta njegova pozitivnost - nadala sam se čudu. Drugačije ne bih uspela."

PROŠLOST MUŽA SARE DŽESIKE PARKER KRIJE JEZIVU TAJNU:Usmrtio DVOJE LJUDI, tvrdi da se ničega ne seća, prošao NEKAŽNJENO!

Mišel Dokeri
foto: Profimedia

"Nema tih reči kojima mogu opisati kako sam se osećala. I kako se još uvek osećam. Nikada nisam bila toliko posvećena nečemu koliko sam bila njemu. Bili smo vereni, ali što se nas tiče bili smo venčani tako da se smatram udovicom".

Mišel i Džon su se upoznali preko njeng kolege Alina Liča koji u seriji "Dauntoska opatija" igra njenig zeta Toma Brensona. Interesantno je to da je Mišel u kultnoj seriji takođe igrala ženu koja je izgubila svog muža ali u saobraćajnoj nesreći i to tek pošto je na svet rodila njihovo prvo dete.

Lič je o njihovoj vezi rekao: " Džon je moja porodica i znao sam da će se zaljubiti u nju. Ona je sjajna devojka - daleko je od Lejdi Meri, ako možete da zamislite.

VOLEO JU JE I KADA GA JE NAPUSTILA ZBOG DRUGOG, NAKON NJENE SMRTI USVOJIO TUĐE DETE: Tragičan život slavnog rokera!

Mišel Dokeri
foto: Profimedia

Sada je prošlo već šest godina od njegove smrti i Mišel je i u ljubavi i u poslu krenula dalje. S filmom "Dauntonska opatija" i TV serijom "Defending Jacob" osvaja publiku, ali kako je ona sama rekla – stvari više nikada neće biti iste.

Sreću pronašla s kreativnim direktorom Džasperom Valerom-Bridžom koji je šest godina mlađi od nje. Mišel i Džasper su se upoznali preko zajedničkih prijatelja.

NATAŠA JE BILA U ČETVRTOM MESECU TRUDNOĆE KADA JE SAZNALA DA JOJ JE MUŽ UMRO: Evo kako danas izgleda njen život!

Mišel Dokeri
foto: Profimedia

Džasper , brat nagrađivane Fibi Valer-Bridž poznate po ulozi u seriji "Fleabag", ponovo je vratio osmeh na lice glumice nakon što je njen verenik Džon Dinen izgubio borbu s retkim oblikom raka 2015. godine.

Mišel Dokeri ćemo uskoro imati priliku da gledamo u još jednom filmskom nastavku "Dauntonska opatija-nova era" koja će zaigrati u bioskopima početkom sledeće godine.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs