najteži dani

UJUTRU SAM JE VODILA NA HEMIOTERAPIJE, A UVEČE SNIMALA GRAND, SAŠA POPOVIĆ JE SVE ZNAO: Ispovest Dragane Katić!

Voditeljka Dragana Katić ispričala je o tragičnim momentima iz svog života

Celebrities
13:30h Autor:
Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Dragana Katić (56) izaziva veliku naklonost publike i emisije koje ona vodi uvek su veoma gledane, pa ne čudi zašto je i interesovanje javnosti za njen život na jednako visokom nivou.

Iskrena ispovest voditeljke Dragane Katić o problemima sa majkom, pokojnim suprugom, nedostajanju dece i drugim stvarima, ostavila nas je bez teksta.

"Imala sam situacije kada je moja majka bila teško bolesna, kada sam je ujutru vodila na hemioterapije, popodne snimala dva „Grand šoua”. Saša Popović je jedini znao za to, ne samo zato što je bio moj nadređeni, već zato što smo u prijateljskim odnosima i smatrala sam da treba da mu kažem, jer nisam znala ishod toga, pa da bude pripremljen ukoliko se nešto desi. Još nisam zaboravila te srede ujutru kada sam majku vodila na hemioterapije. U osam ujutru je odvedem, u 12 je vratim kući, ostavljala sam je da bude sa kumom dok ne završim sa poslom. Otac moje dece je ujutru umro, a ja sam tada morala da idem da završim sve sa njegovom bivšom suprugom, sa svojom decom, njihovom sestrom i posle toga da snimam „Nikad nije kasno”. To je moj posao, vas gledaju milioni, od vas se očekuje maksimum, ako ne možete da date maksimum, onda je bolje da se povučete i ne radite," prisetila se Dragana a dotakla se i pokojnog muža koji ju je ostavio pred rođenje blizanaca.

"Odlučila sam sama da rodim decu, njihov otac je do određenog perioda učestvovao u njihovom odrastanju, ali kasnije manje, ali kontakti su uvek postojali. Deca su do poslednjeg dana sa njim bila u kontaktu, tu nema zbora. Nijednog trenutka nije bio bitan moj i njegov odnos, nego samo neispunjenje njegovih obaveza prema deci, ali to je bilo. To smo sada zaboravili i nećemo se vraćati na nešto što je bilo i pričati o nekome ko nije prisutan, ni fizički ni mentalno na ovom svetu. To je zatvorena tema. Dok je bio prisutan, ja sam govorila kako je bilo, a onda je i on mogao da odgovori i kaže da li sam u pravu ili ne. Bio je sudski proces. On sada nije tu i ne može da odgovori na bilo šta što bih ja rekla," navela je Katićeva i priznala da je mnogo proplakala.

"Milion puta mi se desilo da zaplačem zbog svega što me je zadesilo. „Suze su okej” – što bi rekla Mirjana Bobić Mojsilović, tu nema govora. Suze su stvarno katalizator. Stvarno sam srećna da dođem u situaciju da se isplačem, jer se dobro osećam posle toga. Volim situacije kada mogu da plačem i one mi prijaju. U poslednje vreme mi to teže ide, a imam i razloga da se isplačem, da sebi olakšam. Moramo imati deo svoje priče kada ćemo se izvrištati i isplakati, udarati u džak, da tu energiju izbacimo iz sebe," dala je svoj savet voditeljka.

Teško je podnela gubitak drage prijateljice i roditelja zbog čega je godinu dana posećivala psihijatra. Završila je kurs „Silva metod za samopomoć“, tehniku kontrole stresa i razvoja uma, koji joj je pomogao da se reši nagomilanog stresa i tuge. Želela je da napiše knjigu na tu temu i da svoje iskustvo podeli sa drugima.

Liniju održava tako što redovno trenira i neguje se. Priznala je da je operisala kapke i bokove. Takođe kaže da mnogo radi na sebi i da u šestoj deceniji ima više samopouzdanja nego ranije. Ne planira da se penzioniše, već razmišlja o tome da sa prijateljicom pokrene kurs komunikologije. Da podsetimo, Dragana Katić je 6. maja 1998. godine rodila blizance Bobana i Bojana. Nije udata i decu je odgojila samostalno.

Draganin život nije praćen medijskim aferama i u javnosti se uglavnom pojavljuje sama. Spekulisalo se da je bila u vezi sa pevačem Igorem Starovićem.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...