21 godina braka

SVET IM JE PROGNOZIRAO KRAH, ALI ON JE ZNAO DA ĆE S NJOM PROVESTI OSTATAK ŽIVOTA: Ljubavna priča koja ruši tabue!

Majkl Daglas i glumica Ketrin Zita Džons slave 21 godinu braka, a u upravo na godišnjicu bračnog života dvostruki Oskarovac odlučio je javno da se obrati svojoj 25 godina mlađoj ženi

Ljubav i zavođenje
17:28h Autor:
SVET IM JE PROGNOZIRAO KRAH, ALI ON JE ZNAO DA ĆE S NJOM PROVESTI OSTATAK ŽIVOTA: Ljubavna priča koja ruši tabue!
Foto: Profimedia

Američki glumac Majkl Daglas (77) objavio je video u kojem su kreirane do sad neviđene fotografije njihovog prvog plesa sa venčanja koje je održano 18. novembra 2000. godine u njujorškom hotelu. Svadbena ceremonija usledila je samo pet meseci nakon što je okončan razvod Daglasa sa prvom suprugom Diandrom Luker.

"Srećna ti godišnjica draga moja Ketrin! Volim te puno", napisao je u opisu video snimka.

Osim prvog bračnog plesa, zabeleženi su i trenuci dok igraju golf i skijaju, a sve prati pesma 'Best Day of My Life'.

Njihova ljubavna priča započela je 1996. na privatnoj projekciji, kada se Majkl zagledao u prelepu Velšanku, koja je igrala glavnu ulogu u filmu 'Zoro: Maskirani osvetnik'.

"Uvek govori kako se zaljubio u mene onog trenutka kada me ugledao na velikom platnu', priznala je Ketrin Zita Džons.

Ona je svog budućeg supruga upoznala iste jeseni na filmskom festivalu u Dovilu u Francuskoj, na kojem je promovisala ostvarenje Zoro: Maskirani osvetnik', a Majkl 'Savršeno ubistvo'.

Ketrin Zita Džons i Majkl Daglas
foto: Profimedia

"Nakon pola sata razgovora iskreno sam joj rekao - znaš, ja sam otac tvoje buduće dece. Zvučalo mi je to sasvim normalno, a onda je ona rekla - znaš, čula sam puno stvari o tebi i videla puno toga, stoga mislim da je vreme da ti kažem laku noć', otkrio je u jednom televizijskom intervjuu Majkl Daglas.

Narednog dana, glumica je otputovala, ali Daglas nije odustajao od svog plana.

Poslao joj je cveće i izvinjenje, a onda započeli i druženje. Iznenađujuće je za sve bilo to koliko su polako i s prezno uživali u tim posebnim zajedničkim trenucima. Zanimljivo je da su se prvi put poljubili tek devet meseci kasnije.

Ketrin Zita Džons i Majkl Daglas
foto: Profimedia

Usledila je proslava Nove godine koja im je ostala u pamćenju. Par je zajedno bio u Aspenu, a umesto da uživaju u snežnim radostima, bili su osuđeni na krevet jer ih oboje uhvatio grip.

U jednom trenutku Daglas je kleknuo ispred nje i postavio joj pitanje koje su svi s nestrpljenjem iščekivali. Dobila je vantikni prsten Freda Leightona s 10-karatnim dijamantom, okružen s 28 manjih dijamanata, koji se procenjuje na milion dolara.

Ketrin Zita Džons i Majkl Daglas
foto: Profimedia

U to vreme Ketrin je već bila trudna s njihovim prvim sinom Dilanom. Porodila se u avgustu 2000. godine, a 18. novembra par je izgovorio sudbonosno "da" na, kako su ga nazvali, 'venčanju godine' u slavnom hotelu Plaza u Njujorku.

Cela ceremonija koštala je oko milion i po dolara, od čega je 250 hiljada dolara otišlo na venčanicu s potpisom Davida Emanuela. Među zvanicima je bio velik broj slavnih holivudskih glumaca. Ali, za Daglasa ništa nije bilo preskupo.

'Šta god Ketrin želi, ona će to i dobiti', izjavio je uoči venčanja.

Inače, par je fotografije svoje proslave prodao britanskom magazinu OK!. Umesto medenog meseca na nekoj egzotičnoj destinaciji, prvu bračnu noć proveli su u svom stanu s četveromesečnim sinom. Pored sina, imaju i ćerku Keris Zitu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs