druga strana medalje

Sjaj i glamur Ketrin Zite Džons ima svoju pozadinu: Glumica konačno otkrila najveću tajnu!

Uvek je doterana i sa stavom!

Star look
Autor:
Sjaj i glamur Ketrin Zite Džons ima svoju pozadinu: Glumica konačno otkrila najveću tajnu!
Foto: Profimedia

Ketrin Zita Džons otkrila je da svoje savršeno izvajano telo duguje fitnes aktivnostima zbog čega joj žene širom sveta zavide na izgledu. Glumica je priznala da su upravo skijanje i ples - način na koji ostaje u neverovatnoj formi.

Ova 50-godišnja majka dvoje dece izgleda sve bolje s godinama, a za tako nešto potrebni su rad i disciplina, a ukoliko ste kreativni kao Zita, onda sve to može biti i zabavno.

Sa sjajem i glamurom životnog stila, oblik tela ove glumice još od početka je ostao isti i bez velikih promena.

Koja je njena velika tajna? Ketrinje otkrila da je glavna stvar u njenoj ishrani voda, kako bi njeno telo bilo zdravo i hidrirano. "Voda, održavanje PH ravnoteže, kvalitetna hrana i izbacivanje alkohola drže moje telo zdravim i bez ikakvih upala. Što se tiče fizičkih aktivnosti, plivanje, tenis, vežbanje u teretani i ples takođe mi pomažu", navela je 2017. godine za W Magazine.

Indian nights! That balmy breeze

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on

Zanimljivo je da su glumica i njen suprug i kolega glumac Majkl Daglas entuzijastični skijaši, što joj pomaže u očuvanju kondicije. "To nije uobičajeno skijanje, to je trčanje na skijama, tako da ta vrsta zimske aktivnosti održava aktivnim moje mišiće. Međutim, ovo nije jedina aktivnost koja me održava u formi, oduvek sam bila i strastvena plesačica", zaključila je Ketrin Zita Džons.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs