sofija vergara

P-R-E-L-E-P-A! Glumica se skinula i pokazala SEKSI kupaći. Kako je moguće da žena od 50. godina izgleda ovako?

Sofija Vergara poznata je kao jedna od najzgodnijih žena sveta i dok je ova vatrena Kolumbijka u mladosti uživala da pozirava u golišavim izdanjima, poslednjih godina to sve ređe radi. Ipak, s vremena na vrema obraduje publiku ponekom provokativnom fotografijom.

Star look
09:28h Autor:
P-R-E-L-E-P-A! Glumica se skinula i pokazala SEKSI kupaći. Kako je moguće da žena od 50. godina izgleda ovako?
Foto: Profimedia

Sofija je na Instagramu podelila niz izazovnih fotografija, pohvalivši se savršeno izvajanim telom u modernom kupaćem kostimu sa leopard printom.

Premda će latino diva u julu proslaviti 50. rođendan, uspela je da sačuva mladolikost, vitku figuru i seksepil kojim je oduvek zračila. Očekivano, nove fotografije su zapalile Instagram, prikupivši gotovo 700 hiljada lajkova i more komplimenata.

"Kakva diva", "Prelepa si", "Boginjo", "Uveren sam da na svetu nema zgodnije žene", "Nimalo se nisi promenila", "Nerealna si", "Zadivljuješ me iz dana u dan", "Ženo, ti si institucija", samo su neki od komentara.

Ova dama i inače često dobija brojne komplimente, s obzirom da zaista izgleda fantastično i već dugo se gotovo uopšte ne menja! Podsetimo, Vergara je od 2015. u skladnom braku sa kolegom Džoem Manganijelom koji važi za jednog od najprimaljivijih muškaraca sveta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs