TUGA NE JENJAVA

ANA BEKUTA SE OGLASILA POTRESNOM PORUKOM NAKON MRKINOG POMENA: Reči koje mu je uputila kidaju dušu!

"Prošlo je skoro šest meseci otkako je otišao i svaki je dan dug kao godina"

Vip priča
Autor:
ANA BEKUTA SE OGLASILA POTRESNOM PORUKOM NAKON MRKINOG POMENA: Reči koje mu je uputila kidaju dušu!
Foto: ATA Images / G.G.

Danas je na Novom groblju održan šestomesečni pomen Milutinu Mrkonjiću. Na današnji dan on bi proslavio 80. rođendan, ali je sudbina htela drugačije.

Nakon povratka sa groblja pevačica je na svom Instgram nalogu objavila potresnu poruku posvećenu upravo Mrki:

- Danas je Milutinov 80. rođendan. Ne mogu da ne zamišljam kako bi današnji dan izgledao da je bilo još samo malo sreće i vremena. Šta bih kuvala, šta bih večeras pevala, bismo li bili nervozni i u koju bi kafanu pozvali sve njegove prijatelje. U koju kafanu bi mogli svi da stanemo? Prošlo je skoro šest meseci otkako je otišao i svaki je dan dug kao godina - napisala je pevačica i dodala:

- Ne volim da patetišem, pa ću ovu objavu da posvetim slavljenju njegovog života; njegovog plodnog, srećnog i ispunjenog života u kojem je stekao desetine prijatelja, izgradio desetine mostova, učinio bezbroj dela ljubavi i čovečnosti. I ništa od tog nije učinio da bi jednog dana bio u carstvu nebeskom, kako to, možda, rade veliki vernici. Sve dobro što je učinio Milutin učinio je zato što je to bilo u njegovoj prirodi - ne očekujući nikakvu nagradu u ovom životu, a ni posle njega. Beskrajno sam tužna ovog dana, ali sam beskrajno ponosna što sam s njim delila život, učila od njega, i kako je često govorio, činila ga srećnim. Najdraži moj, leti. Raduj se. Ja verujem i znam da si dobio nagradu za svako delo ljubavi koje si učinio", poručila je Bekuta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs