POGLEDAJTE

SMETA JOJ KAD KOLEGINICE NEMAJU MERE U ESTETSKIM KOREKCIJAMA: Evo šta je sve Ana Bekuta radila na svom licu! (VIDEO)

Žestoko se protivi novom trendu. "Nemam ništa protiv plastičnih operacija, ali imam protiv toga da sve žene liče jedna na drugu zato što rade iste operacije."

Star look
Autor:
SMETA JOJ KAD KOLEGINICE NEMAJU MERE U ESTETSKIM KOREKCIJAMA: Evo šta je sve Ana Bekuta radila na svom licu! (VIDEO)
Foto: Kurir/Dragana Udovičić

Ana Bekuta ima 62. godine, a na izgledu joj mnoge žene zavide. Za njen blistav izgled zaslužne su navike kojih se godinama strogo pridržava. Ona strogo vodi računa o svom fizičkom izgledu, hranu pažljivo bira, redovno vežba, a negu lica prepušta stručnjacima.

Nedavno je otvoreno govorila o estetskoj hirutgij i "odlasku pod nož":

"Još uvek ne razmišljam o tome da idem pod nož i da se podvrgavam plastičnim operacijama, a već sam probala i svakodnevno koristim sve što je u domenu lasera, vakuuma ili nečega što ne boli, a pomaže. Zatežem podbradak i vrat specijalnim vakuumom i laserskim zracima", ispričala je nedavno i istakla da iako je pristalica estetske hirugije smatra da neke javne ličnosti nemaju meru.

"Nemam ništa protiv plastičnih operacija, ali imam protiv toga da sve žene liče jedna na drugu zato što rade iste operacije. Takođe, na isti način pumpaju usne. Mislim da treba da budu malo raznovrsnije. Ako bi svaka to radila u skladu sa svojim oblikom lica i očiju, to bi bilo estetski lepše. Ponavljam, pristalica sam plastične hirurgije, ali smatram da se neke javne ličnosti previše upuštaju u to i da je sve otišlo u drugu krajnost", rekla je Bekuta za Alo!.

Pevačica je sada odlučila da se podvrgne jednom od popularnijih bjuti tretmanu, reč je o podizanju obrva. Ovaj mali zahvat je učinio puno za njeno lice, pa pevačica izgleda dosta svežije i odmornije.

Sudeći prema količini pozitivnih komentra, njenim fanovima se izuzetno dopao ovaj potez.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs