velika tuga

POSLEDNJA OBJAVA SNEŽANE PANTIĆ LOMI SRCE NA KOMADE: Ne volim kada nije tu... (FOTO)

Proslavljena srpska sportiskinja Snežana Perić Pantić izgubila je bitku sa opakom bolešću, a njena poslednja objava na društvenim mrežama ledi krv u žilama.

Celebrities
Autor:
POSLEDNJA OBJAVA SNEŽANE PANTIĆ LOMI SRCE NA KOMADE: Ne volim kada nije tu... (FOTO)
Foto: PrintscreenJutjub/markonenad

Vest o smrti bivše karatistkinje Snežane Perić Pantić potresla je Srbiju. Snežana je izgubila bitku sa rakom dojke, a njena hrabrost, borbeni duh i uspeh koji je ostvarila u borilačkom sportu ostaće zauvek upamćeni.

Proteklih šest godina koliko je trajala njena borba sa kancerom, Snežani je najveću podrškupružala porodica – suprug Đorđe Pantić, bivši golman, i njihova ćerka Manja.

Ljubav je bila jača od svega, zajedno su delili sve sportske i životne borbe, pobede i pobede. Bili jedno uz drugo čak i kada ssu bili udaljeni stotinama kilometara.

Poslednjih sezona Đorđe radi kao trener golmana u Saudijskoj Arabiji, ali daljinu su lako prevazilazili.

Đorđe je nedavno ripostovao Snežanin status u kome je proslavljena karatiskinja otkrila kako se velika ljubav rešava sve probleme i prepreke.

- Subotom ujutru imamo naše vreme. Što smo stariji, sve više ga cenimo i sve više uživamo u njemu. Ispričamo se kao ljudi, nasmejemo se, požalimo se jedno drugom, a nekad i ćutimo, jer se tokom nedelje od obaveza skoro i ne viđamo. Ne volim kad nije tu. Zvučim kao neka baba, ali valjda je sve to prirodno kad provedeš sa nekim 17 godina svega i svačega, lepog i manje lepog, 17 godina teških i sjajnih trenutaka, ali ljubav je uvek bila tu negde, ispred nas ili iza ćoška... Nekad smo je nakratko i proterivali, ali na kraju dana naučili smo da se, ipak, samo od ljubavi živi. Verujte mi na reč, znam o čemu pričam – napisala je Snežana krajem septembra na Instagramu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs