TRAGIČNO

ŽIVOT JE BRUTALNO GAZIO, NI MUŽ JE NIJE POŠTEDEO BOLA I ČEMERA: Majka Anđeline Džoli znala je da će umreti mlada!(FOTO)

Tužna priča čudesne Maršelin Bertran, glumice i majke Anđeline Džoli

Vip priča
19:41h Autor:
ŽIVOT JE BRUTALNO GAZIO, NI MUŽ JE NIJE POŠTEDEO BOLA I ČEMERA: Majka Anđeline Džoli znala je da će umreti mlada!(FOTO)
Foto: Profimedia

Glumica Anđelina Džoli već dugi niz godina važi za jednu od najlepših žena sveta. Ipak, mnogi ni ne znaju koliko ona zapravo liči na svoju majku Mašelin Bertran, te da je lepotu definitivno nasledila od nje.

Maršelin bi ove godine napunila 71 godina, a takođe se, kao i svoja slavna ćerka, bavila glumom. Međutim, ona je svoju karijeru, koja je tek bila u usponu, zanemarila zbog toga što se posvetila porodici i deci.

Sa svega 20 godina udala se Džona Vojta, 12. decembra 1971. godine. Ni početak braka joj nije doneo sreću, kao ni kasnije godine, a imala je dva pobačaja pre prvog deteta koje je rodila. Prvo je rodila sina Džejmsa Hejvena, a dve godine kasnije Anđelinu Džoli. Oba deteta postala su glumci. Shvatila je da je veoma teško uskladiti filmsku karijeru i brigu o maloj deci, pa je odlučila da se posveti porodici.

Maršelin i Vojt su se rastali 1976, a zvanično razveli 1980. godine, i to zbog Vojtovih brojnih prevara. Otkrila je da ju je on varao sa kim je stizao, pa je podnela zahtev za razvod braka. Nakon zvanične rastave od Vojta, uplovila je u vezu sa Biliom Dejom. Zajedno su živeli 11 godina, ali nisu se venčali. Neke od ljubavi koje su obeležile njen život bili su i Džon Trudel i Tom Besamra.

Očeve prevare i ponašanje koje je imao prema njenoj majci, jedan su od glavnih razloga zašto Anđelina već godinama ne razgovara sa svojim ocem i sa njim nema nikakav kontakt, kao ni njena deca.

Moramo da konstatujemo da se ni deda nije preterano trudio oko svojih unuka, jer je jednom pred kamerama jedva "uboo" kako mu se zove unuka, iz nekog trećeg ili četvrtog pokušaja...

Pred kraj života Bertran nije govorila o svojoj privatnosti i nije davala intervjue. Borila se sa rakom jajnika i rakom dojke skoro osam godina. Umrla je 2007. godine. Kako su i Maršelinina majka i sestra umrle od raka, Anđelina je govorila o svojoj majci da je pretpostavljala da će se i njoj desiti slično.

"Moja baka je umrla takođe mlada, pa je moja majka uvek mislila da će se to desiti i njoj", otkrila je glumica.

Upravo iz istog ovog razloga, Anđelina se odlučila da uradi dvostruku mastektomiju i histerektomiju (odstranjivanje obe dojke i materice), kako bi prevenirala nastanak karcinoma, koji je očigledno genetski nasleđen sa majčine strane.

U vreme kada je umrla njena majka, Anđelina je imala troje dece. 2008. godine Anđelina i Bred Pit dobijaju ćerku Vivijen Maršelin Džoli Pit, koja dobija ime po svojoj pokojnoj baki.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs