ŽALOSNO JE ŠTO SE I POSLE VIŠESTRUKIH OPERACIJA OSEĆA RUŽNO: Ulicom je šetala GOLA, a sad telo krije kao zmija noge

Starleta Kejti Prajs, koja je imala najviše estetskih operacija danas krije telo kao zmija noge.

Celebrities
17:52h Autor:
ŽALOSNO JE ŠTO SE I POSLE VIŠESTRUKIH OPERACIJA OSEĆA RUŽNO: Ulicom je šetala GOLA, a sad telo krije kao zmija noge
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Starleta Kejti Prajs pratila je svog najstarijeg sina Harvija u sedište TikTok-a u centru Londona, gde su im se pridružili njen najmlađi sin Džet i sestra Sofi. Harvi je zvanično pokrenuo sopstveni TikTok nalog u sedištu giganta društvenih medija. Kejtin verenik Karl Vuds bio je odsutan sa velikog događaja, što je podstaklo spekulacije da je par ponovo raskinuo.

Zanimljivo je da se Kejti pojavila u nesvakidašnjem izdanju, prekrivena od glave do pete, što je zaista neuobičajeno za nju. Naime, poznato je da se starleta u javnosti obično pojavljuje oskudno obučena, a neretko se pojhavljuje i samo u brushalteru.

Kejti Prajs
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Inače, Kejti se proslavila nizom estetskih operacija, a prvi put se operisala kao 18-godišnjakinja, iako se čini da za tim nije bilo potrebe. Naime, bivša Plejbojeva manekenka imala je lepe, prirodne crte lica pa javnost često začudi kako je ikada posegnula za bilo kakvom korekcijom. Kejti je intervenisala na nosu, ustima, jagodicama, kapcima, grudima, zadnjici i tako dalje. Teško je nabrojati sve njene operacije kojih je bilo preko sto.

Kejti Prajs
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Samo grudi je uvećavala 16 puta, što je i sama priznala.

- Žalosno je što se i dalje često osećam ružno, iako sam puno puta otišla pod nož - rekla je Kejti. Prvi put pod nož otišla je u tinejdžerskoj dobi, ali danas smatra kako bi starosna granica za pristanak na operaciju trebala da se podigne na 21 godinu.

Kejti Prajs
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Starleta se nedavno našla u žiži interesovanja nakon priznanja da je više puta silovana. Naime, ona tvrdi da je imala samo 7 godina kada je prvi put silovana. Kejti je rekla da ju je silovala i slavna ličnost – za koje se smatra da se to dogodilo pre nego što je upoznala njenog bivšeg muža Pitera Andrea u emisiji I’m A Celebriti 2004. Silovana je po treći put pod pretnjom pištoljem u Južnoj Africi kada su joj oteli automobil 2018.

1 / 12 Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ako je suditi po Kejtinom poslednjem pojavljivanju u javnosti, čini se da želi da promeni imidž i da se povuče u miran život.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs