"NIKADA DO TAD NISAM DOŽIVELA TAKVU TRAGEDIJU, SVE SE DOGODILO U 3 DANA": A onda mi je Manda OVO rekao

Dragana Mirković govorila je iskreno o tragediji koju je doživela tokom snimanja filma "Slatko od snova".

Celebrities
Autor:
"NIKADA DO TAD NISAM DOŽIVELA TAKVU TRAGEDIJU, SVE SE DOGODILO U 3 DANA": A onda mi je Manda OVO rekao
Foto: Printscreen Youtube/ Izet Balic Comics

Čuvena pevačica Dragana Mirković važi za jednu od najvećih zvezda na Balkanu. Sa jednim od najmoćnijih vokala uspela je da napravi zavidnu karijeru, a njene hitove znaju sve generacije. Gledaoci Kurir televzije imaće priliku da svakog vikenda gledaju pevačiu u plesnom šouu "Rame uz rame sa Draganom".

Dragana se oprobala i u glumačkim vodama, a 1994. godine snimala je film "Slatko od snova", igrajući lik devojke koja želi da postane pevačica i koju posećuje duh Elvisa Prislija, kojeg je igrao Milorad Mandić Manda.

Dragana Mirković, Slatko od snova
foto: Printscreen Youtube/ Izet Balic Comics

Dragana se u jednoj emisiji prisetila svog izleta u filmske vode i nenadmašne ekipe koja joj je pravila društvo.

"Imala sam privilegiju da ‘glumim’ sa izvanrednim ljudima. Počevši od legendarnog Bate Živojinovića, zatim Manda, pa Branka Katić, pa Zoran Cvijanović, on je isto bio sjajan, pa Nebojša Bakočević, Gorica Popović koja se pojavila u jednoj sceni, preslatka .S jedne strane, imam fantastične uspomene jer je stvarno bila radost i privilegija raditi u takvom društvu. I danas kada se čujem s Brankom, meni je to ista ona Branka s kojom sam snimala film. Ništa se nije promenila", rekla je pevačica.

1 / 10 Foto: Printscreen Youtube/ Izet Balic Comics

Snimanje filma zabeležilo je i veliku tragediju - preminuo je Draganin menadžer i veliki prijatelj Raka Đokić, a pevačica je bila skrhana bolom.

"I danas imam gorak ukus u ustima kad se setim filma, i to zbog jedne stvari. Moj veliki prijatelj i menadžer zbog kojeg sam pristala da radim film je preminuo. Sve se dogodilo u tri dana. Umro je bukvalno na sredini snimanja. Bila sam neupotrebljiva... Prvi put sam doživela da meni neko drag tako ode. Nikog do tada nisam izgubila, ni iz uže, ni iz šire porodice. Kao da sam izgubila nekog svog. Mislila sam da više neću ni pevati, bila sam pretužna. A onda mi je u jednom momentu Manda rekao: 'Ali Dragana, zar ne misliš da mu duguješ da završimo film?'... I završili smo", rekla je pevačica za magazin "Hello!".

Ovog vikenda počinje plesni talent šou, kakav još nije viđen kod nas!

Novi zabavni format Kurir televizije "Rame uz Rame sa Draganom" emitovaće se od 21. oktobra, svake subote i nedelje od 20 časova.

Najveća regionalna muzička zvezda Dragana Mirković sa svojim timom izabrala je 14 takmičara koje će voditi kroz uzbudljivu avanturu. Oni će se gotovo tri meseca boriti za priliku da nastupaju sa Draganom Mirković na njenom jubilarnom koncertu, ali i za glavnu nagradu, koja iznosi čak milion dinara.

Kako će izgledati njihova plesna borba i ko će zablistati i otvoriti put ka uspehu, pratite na Kurir televiziji subotom i nedeljom od 20 časova!

Rame uz rame sa Draganom
foto: Promo

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs