TINEJDŽ ZVEZDA 2000ih: Oženio Karićevu naslednicu, pa nestao sa scene, a ovako Daniel Đokić izgleda 20 godina kasnije

Fanovi su sa ushićenjem očekivali sledeći njegov potez koji će ih "oduvati", on se naprotiv, samo mirno i bez pompe povukao iz javnosti

Celebrities
Autor:
TINEJDŽ ZVEZDA 2000ih: Oženio Karićevu naslednicu, pa nestao sa scene, a ovako Daniel Đokić izgleda 20 godina kasnije
Daniel Đokić, Foto: preentscreen/Youtube

Daniel Đokić je bio jedna od izuzetnih tinejdž zvezda početkom 2000-ih, čiji su hitovi poput "Ne mogu od nje" i "Jedva na nogama stojim" osvajali srca tadašnjih mladih devojaka. Nije bilo tinedžerke koja nije "pala" na njegov šarm.

Njegova muzika je bila neizostavan deo adolescencije, gotovo svakog tinejdžera u tom periodu.

Iako je stekao veliku popularnost u Srbiji, Daniel je isto tako pokušavao izgraditi međunarodnu karijeru te je neko vreme boravio u Americi. Tamo je snimio nekoliko pesama na engleskom jeziku, međutim, brzo se vratio u Nemačku bez ostvarenja značajnijeg uspeha van granica svoje rodne zemlje.

Fanovi su nestrpljivo očekivali nove pesme od njega, ali do sada nije bilo konkretnih informacija o potencijalnom povratku na muzičku scenu.

Daniel je takođe bio u braku sa Danom Karić, ćerkom Bogoljuba Karića, ali su se njih dvoje razveli nakon pet godina braka. Razlozi su navodno bili poslovne obaveze i udaljenost koja je ugasila ljubav među njima. Dana se ponovno udala, dok je o Danielovom ljubavnom životu bilo manje informacija.

U žaru iskrene ljubavi pevačica mu je posvetila prelepu baladu "Ti si jedini" u čijem spotu se zgodni muž pojavljuje.

Iako je snimio pesmu na nemačkom jeziku pre nekoliko godina, nije postigla značajniju popularnost kao njegovi raniji hitovi. Danielov uspon na srpskoj muzičkoj sceni bio je evidentan kasnih 2000-ih, posebno nakon što je 2011. godine snimio hit pesmu "Život moj" s popularnom Draganom Mirković.

Nakon toga, usledilo je povlačenje s muzičke scene u vreme vrhunca karijere. Međutim, nekoliko godina nakon dueta s Draganom Mirković, Daniel se ponovno pojavio, nastupajući na njenom koncertu u beogradskoj Areni.

Reakcije na njihov duet bile su izuzetno pozitivne, stvarajući nadu kod mnogih da bi se Daniel mogao vratiti estradi, no takav povratak se nije desio.

Osim svoje bogate muzičke karijere, Dragana Mirković je započela novi projekat koji nudi publici jedinstveno iskustvo - muzičko-plesni spektakl nazvan "Rame uz rame sa Draganom", a koji se emituje svakog vikenda na Kurir Televiziji.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs