ZA ĆERKU DRAGANE MIRKOVIĆ KAŽU DA JE LEPOTICA BEZ MANE: Evo kako živi i čime se bavi?

Ćerka Dragane Mirković ne voli publicitet, obrazovanje joj je na prvom mestu, a u slobodno vreme obožava da putuje.

Porodica
12:45h Autor:
ZA ĆERKU DRAGANE MIRKOVIĆ KAŽU DA JE LEPOTICA BEZ MANE: Evo kako živi i čime se bavi?
Manuela Bijelić, Foto: Printscreen Instagram / manubijelic

Balkanska zvezda Dragana Mirković je uvek na prvo mesto stavljala porodicu, pa tek onda je mislila na karijeru. Glavni cilj joj je bio da izvede decu na ispravan put, kao i da ih nauči pravim vrednostima. Nikada nije dozvolila da je popularnost ponese, ni da njeni naslednici osete teret slave na leđima. Tako je ćerka Manuela izrasla u pravu lepoticu sa kulturnim stavom, a svoj život čuva od medija i ne želi da se eksponira u javnosti.

- Moja deca su najnormalnija deca na svetu, koja su imala normalno detinjstvo i bili odlični đaci. Oni grade neki svoj put, sami - ponosno je istakla Dragana.

Manuela Bijelić, Dragana Mirković
foto: Kurir / Goran Jovanović

Naime, Manuela nikada nije imala privilegija zato što su joj roditelji imućni, ni zato što joj je majka jedna od najpoznatijih pevačica na našim prostorima. Obrazovanje je uvek bilo na prvom mestu, a skandali nisu imali nikakvog prostora u njenoj svakodnevici.

- Manuela je drugačija, povučena je, ona je moja beba. Za nju moji prijatelji kažu da je devojka s najlepšim očima i najčistijom dušom. Oni su normalna deca, što je danas najlepši kompliment. Nisu razmaženi, ne pate za brendovima, čak sam jednom zamolila ćerku da obuče jednu moju haljinu jer je malo ekskluzivnija i brendirana, a ona nije htela da čuje, bilo bi je blam da je drugarice vide u tome. Takva je ona - opisala je Dragana svoju naslednicu jednom prilikom.

Manuela Bijelić, Dragana Mirković
foto: Printscreen Instagram / Dragana Mirković

Posebno naglašava da je skromna, ali sa jasnim ciljevima pred sobom, te da joj nije teško da radi bilo koji posao.

"Nama u kuću dolaze njihovi vršnjaci iz različitih miljea, a pre svega, i naši prijatelji su mahom ljudi s nekim srednjim platama. Naša deca imaju svest o novcu i već su bili u prilici da ga zarađuju. Marko je, na primer, radio knjigovodstvo i to kod prijatelja, ne kod Tonija, kako bi zaista osetio šta je firma i šta su nadređeni. Manuela je radila u hotelu „Ritz“, to je trajalo tri meseca, za njene godine dovoljno da stekne nekakvo iskustvo i radne navike. Najvažnije mi je što su oboje sami iskazali želju da rade, nismo ih mi na to terali", tvrdi Dragana.

Dugo nije htela da ima dodira sa javnim životom i svoj mir je pronalazila u Austriji, ali je pre nekoliko godina, ipak, odlučila da napravi nalog na društvenoj mreži "Instagram".

1 / 5 Foto: Pritnscreen Instagram / Dragana Mirković

- Kada sam ih pitala zašto žele da budu na Instagramu, odgovorili su da je to za njih vrsta slobode. To mogu da razumem, ali sam ih upozorila da mogu da se oproste od svoje privatnosti. Nisu to razumeli u prvi mah, pitali su se - zašto bi oni bili zanimljivi medijima kad nisu poznati. Ipak, ubrzo im je postalo jasno da sam bila u pravu - rekla je Dragana.

Međutim, Manuela se ubrzo pokajala i ugasila profil, nikako joj nije prijao ogroman publicitet, jer je svaka njena objava bila medijski i te kako propraćena.

Draganina naslednica je izrasla u neverovatno harizmatičnu devojku, koja pleni posebnom energijom - gde god se pojavi. Njen atraktivan izgled nikoga ne ostavlja ravnodušnim, posebno pripadnici jačeg pola smatraju da je veoma seksepilna dama koja se uvek vrlo odmereno ponaša. Neretko se mogu čuti i komentari da liči na mamu, jer obe imaju duge kose, dok drugi misle da je, pak, očeva kopija.

Ovog vikenda počinje plesni talent šou, kakav još nije viđen kod nas!

Novi zabavni format Kurir televizije "Rame uz Rame sa Draganom" emitovaće se od 21. oktobra, svake subote i nedelje od 20 časova.

Najveća regionalna muzička zvezda Dragana Mirković sa svojim timom izabrala je 14 takmičara koje će voditi kroz uzbudljivu avanturu. Oni će se gotovo tri meseca boriti za priliku da nastupaju sa Draganom Mirković na njenom jubilarnom koncertu, ali i za glavnu nagradu, koja iznosi čak milion dinara.

Kako će izgledati njihova plesna borba i ko će zablistati i otvoriti put ka uspehu, pratite na Kurir televiziji subotom i nedeljom od 20 časova!

Rame uz rame sa Draganom
foto: Promo
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs