NEMA ZGODNIJEG I LEPŠEG FRAJERA OD SINA DRAGANE MIRKOVIĆ: Damama PADAJU VILICE kad ga vide, otimaju se za njegovu pažnju

Marko Bijelić, stariji sin Dragane Mirković, postao je neverovatno zgodan dasa, a svi za njega tvrde da je pravi džentlmen.

Porodica
13:26h Autor:
NEMA ZGODNIJEG I LEPŠEG FRAJERA OD SINA DRAGANE MIRKOVIĆ: Damama PADAJU VILICE kad ga vide, otimaju se za njegovu pažnju
Kako izgleda sin Dragana Mirković?, Foto: Printscreen/instagram

Naslednik Dragane Mirković, na kojeg je prevačica beskrajno ponosna, izbegavao je svetla reflektora i trudio se da privatni život čuva daleko od očiju javnosti. Međutim, otkako je postao aktivan na društvenim mrežama, popularnost je eksplodirala, a pripadnice lepšeg pola su oduševljene njegovom pojavom. Naime, Marko Bijelić ima 22 godine, a na prvom mestu mu je bilo obrazovanje. Skandale i ogovaranja vešto izbegava, ali ne krije da voli glamurozan život.

Posvećen je sportu, te ne propušta treninge u teretani, zato je mišiće isklesao do savršenstva, a njegovom privlačnom stasu ne mogu da odole brojne devojke. Na račun izgleda, a posebno prelepog osmeha, svakodnevno dobija niz komplimenata.

Marko Bijelić
foto: Printscreen Instagram / marko.vnm

I jedna korisnica "Tvitera" nije ostala imuna, te je postavila njegovu sliku sa plaže uz pitanje: "Muškarci, je l' toliko teško?".

Usledeli su brojni komentari na račun Markovog izgleda, ali i konstatacije da je "lako izgledati tako kad ti mama Dragana Mirković", ali i opaske da "nije teško, samo fale plaža i dvorac u Austriji i to je to".

Sa druge strane, piše se da i Marko komponuje muziku, te da često prati majku, jednu od najvećih balkanskih zvezda, na nastupima. Upravo se Dragana jednom prilikom osvrnula na glasine da se pojedinim pevačicama njen sin izuzetno dopao.

Ja ne ulazim u to niti pratim tu vrstu dešavanja. Moj sin fino izgleda, i to je ok, ali prvenstveno je kvalitetna mlada ličnost. A devojke i treba da ga vole. Što se tiče koleginica, to ne znam. Ko god došao u njegov život za mene je apsolutno dobrodošao, samo neka je kvalitetna i dobra osoba.

Ističe da nema posebne kriterijume za snajku, već joj je bitno da njen sin bude srećan.

‒ To je preuranjeno pitanje jer je on tek u februaru napunio 22 godine, rano je za snajke. Kad bude neka novost, javljam. A i da ne javim, saznaćete.

Rame uz rame sa Draganom
foto: Promo

Ljubitelj skupocenih automobila

Mladi Bijelić ne krije da voli skupocena kola i izlaske, kao i luksuzna putovanja, ali je i strastveni ljubitelj Formule 1.

Nedavno se pohvalio "rolls royce ghost" autom koji košta i do 400.000 evra. Ovaj automatik ima čak osam brzina, a u njemu se nalazi i kamera za skeniranje puta koja pomaže vozilu da predvidi nepravilnosti na putu.

1 / 7 Foto: Printscreen Instagram / marko.vnm

Veza ca ćerkom Zdravka Čolića

Mesecima se šuškalo da je sin Dragane Mirković bio u vezi sa ćerkom Zdravka Čolića, jer su obožavaoci koji prate Unu Čolić i Marka Bijelića bili uvideli da su se njih dvoje kretali u istim krugovima i da su se neretko nalazili na potpuno istim mestima.

Posebno su pokrenule glasine slike iz jednom luksuznog prestoničkog restorana, gde su zajedno večerali. Naslednici muzičkih zvezda uživali su u društvu jedno drugog uz specijalitete japanske kuhinje.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs