STRANCI RAZOTKRILI PRAVU ISTINU O BOGATSTVU DRAGANE I TONIJA: Milione stiču na čudne načine, šokraće vas KOLIKO SU MOĆNI

Dragana Mirković važi za najbogatiju pevačicu na estradi, iako to nikada ne ističe, niti se primećuje po njenom ponašanju.

Celebrities
21:03h Autor:
STRANCI RAZOTKRILI PRAVU ISTINU O BOGATSTVU DRAGANE I TONIJA: Milione stiču na čudne načine, šokraće vas KOLIKO SU MOĆNI
Koliko je Dragana Mirković bogata ?, Foto: Printscreen Instagram - Dragana Mirković

Dragana Mirković nalazi se na listi najvećih muzičkih zvezda na našim prostorima, a osim velikih hitova, poseduje i ogromno bogatstvo. Njeno ima neretko možete videti i među najmoćnijim ličnostima u svetu. A šta sve, zapravo poseduje?

Njeno bogatstvo tema je razmatranja brojnih stranih sajtova koji procenjuju imetak poznatih. A kada se pogleda čime se bavi i čime raspolaže pevačica, dobije se odgovor šta joj je donelo milione i milione dolara.

Dragana Mirković
foto: Printscreen Instagram / dragana_mirkovic

Dragana koja je karijeru počela osamdesetih godina i koja je do 2017. objavila 21 album, zarađuje i od svoje osnovne profesije- pevačke.

Iako su internet i Jutjub, kao njegov kanal, značajno umanjili prihode od prodaje CD-ova, među Draganinim obožavaocima ima veliki broj onih koji i danas do omiljenih pesama dolaze na stari način, kupovinom diskova.

Kada je u pitanju najpopularniji kanal na internetu, Jutjub, Dragana i na njemu ima svoj zapažen prostor. Došla do 100.000 pratilaca, a onda je taj broj i premašila.

1 / 7 Foto: Printscreen Instagram - Dragana Mirković

Ne računajući troškove internet usluga, fanovi do njene muzike dolaze besplatno, a kako viidmo na njenom zavničnom kanalu, njeni spotovi i snimci koncerata privlače reklamne kuće, što njoj donosi nezanemarljivu dobit.

Ipak, daleko značajniji izvori prihoda jesu oni koje stvaraju zajednički poslovni potezi nje i njenog supruga Tonija Bjelića. Na prvom mestu, to je televizija "DM SAT",komercijalni TV kanal na čijem čelu se nalazi pevačica.

Kablovsku i satelitsku televiziju Dragana i Toni osnovali su još 2005. godine u Požarevcu. Brzo su došli do lista najgledanijih kanala, izborivši se za prestižno mestu u moru komercijalnih televizijskih stanica. Iza njih je već preko 13 godina uspešnog rada, a nesumnjivo je popularnosti "DM SAT-a" doprinela Draganina popularnost (televizija nosi inicijale njenog imena i prezimena).

Ključ Draganinog bogatstva prema poslednjoj proceni sajta "Net Worth Celebrities" iznosi 100 miliona dolara, jeste i firma za prodaju luksuznih automobila majbah. Među mušterijama je veliki broj njenih kolega, a pre nekoliko godina svoj "primerak" automobila kupili su Lepa Brena i Slobodan Živojinović i to za 150.000 eura.

(Stil / Alo)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs