NESTVARNO LEPO!

DRAGANA MIRKOVIĆ DVORAC U BEČU PRETVORILA U PRAVU BAJKU: Nadmašila je baš sve naše zvezde, slavi VASKRS na POSEBAN NAČIN

Pevačica Dragana Mirković je na najoriginaliniji način ukrasila svoj dom u Beču! Po mišjenju mnogih, ima najlepšu uskršnju dekoraciju!

Celebrities
08:10h Autor:
DRAGANA MIRKOVIĆ DVORAC U BEČU PRETVORILA U PRAVU BAJKU: Nadmašila je baš sve naše zvezde, slavi VASKRS na POSEBAN NAČIN
Kako poznate ličnost slave Vaskrs?, Foto: ATA Images

Proslavaljamo najradosniji hrišćanski praznik - Vaskrs, koji se izdvaja po prelepim i mnogobrojnim običajima, te su porodice na okupu i povode ga u ljubavi, sreći i slozi. Neke od dama sa javne scene su se zaista potrudile da svoj dom pretvore u uskršnju bajku, a mi vam donosimo najlepše prizore.

Dragana Mirković je poznata po tome da joj je porodica na prvom mestu, te joj je jako važno da sve praznike provedu zajedno. Ove godine praznična atmosfera u velelepnom domu pevačice ostavla bez daha!

Za svaki bitan dan se potrudi da prirpemi svečanu trpezu, ali i da ukrasi već velelepni dvorac u Beču na poseban način. Međutim, ovoga puta je prevazišla sva očekivanja! O baš svakom detalju je razmišljala, a i sama je blistala pored fenomenalnog prizora.

1 / 7 Foto: Instagram/ printscreen/ dragana mirkovic

Glumica Nina Janković, inače mama dvoje dece, odlučila je da ukrasi jaja raznim tehnikama, dok je upečatljiv aksesoar na stolu bio ogroman buket cveća.

Nina Janković
foto: Printscreen Instagram / Nina Janković

Sa druge strane, ni njena koleginica Milica Milša ništa nije prepuštala slučaju, pobrinula se da i njen dom krasi fantastična uskršnje dekoracije. Oduševila je svoje pratioce na društvenim mrežama objavom iz raskošnog stana, a naročito im je privukao pažnju slatki par velikih zečeva.

Pevačica Seka Aleksić je poznata po tome da za praznike dom u Novoj Pazovi uvek ukrašava na jedan do najoriginalnijih načina među svim našim slavim ličnostima. I ovoga puta je mislila o aspolutno svemu! Svečana trpeza je bila dekorisana raznim divnim đakonijama. Ali, čini se, da su najupečatljivji bili medenjaci u obliku krsta na svakom tanjiru, koji su predstavljali prava mala umetnička dela.

1 / 7 Foto: Printscreen Instagram / Seka Aleksić

I za kraj, možda su ovo i najlepša ofarbana jaja na našoj javnoj sceni. Naime, Sofija, inače ćerka mlade glumice Marine Ćosić, koja je u januaru napunila tek godinu dana, oslikala ih je na neverovatan način, te su ispali bolje od svih ostalih.

Marina Ćosić
foto: Printscreen Instagram - Marina Ćosić

Čiji dom u uskršnjem ruhu se vama najviše dopada?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs