ONA JE DESNA RUKA DRAGANE MIRKOVIĆ: Ova žena kao senka prati pevačicu, a sličnost među njima je NEVEROVATNA

Rođena sestra Dragane Mirković je njena desna ruka i velika podrška

Celebrities
13:27h Autor:
ONA JE DESNA RUKA DRAGANE MIRKOVIĆ: Ova žena kao senka prati pevačicu, a sličnost među njima je NEVEROVATNA
Ko je i čime se bavi sestra Dragane Mirković?, Foto: Printscreen Kurir TV

Pevačica Dragana Mirković ovih dana privlači veliku pažnju novim plesnim spektaklom "Rame uz rame sa Draganom" koji se emituje na Kurir Televiziji, pa je stoga prirodno da je poslednjih dana pojačano interesovanje za našu pevačicu.

Iako većina misli da skoro sve zna o ovoj našoj divi, svi su iznenađeni kada saznaju da Dragana ima rođenu sestru Dušicu, koja je njena najveća podrška i oslonac.

Dragana je rođena u šestočlanom domaćinstvu u selu Kasidol. U kući Mirković živeli su deda, baba, otac Predrag, majka Jelica i sestra Dušica. Svi članovi porodice neizmerno su ponosni na sve što je Dragana postigla, a njena sestra je tu da je podrži onako kako samo sestra zna.

Dušica Kumov je uspešna poslovna žena koja radi na Draganinoj televiziji, gde ima važnu ulogu, pošto je zadužena za sva bitna poslovna pitanja kada Dragana nije tu.

Retko se pojavljuje u javnosti, a njene fotografije otkrivaju da veoma liči na svoju poznatu sestru. Dušica se može pohvaliti lepotom, a za Draganu je veoma vezana iako žive stotinama kilometara udaljene jedna od druge.

Dragana Mirković
foto: Printscreen Kurir TV

Dragana i danas obilazi svoje rodno selo, a komšije iz Kasidola kažu da je ostala ista ona Dragana kao i sa početka karijere.

Presrećna sam, jer imam zdravu i uspešnu porodicu na koju sam ponosna, radim posao koji volim, okružena sam ljudima koji me vole i cene… To umnogome duguje i sreći da sam upoznala Tonija i da je on moj saputnik na ovom lepom putovanju. Niti mogu, niti sam se ikada zapitala šta bi bilo da je drugačije. Na sreću, i ne moram“, rekla je pevačica svojevremeno.

A kakvo sećanje ima Dragana Mirković na detinjstvo i probijanje u svetu šou biznisa, gledajte svakog vikenda u plesnom spektaklu "Rame uz rame sa Draganom" koji se emituje subotom i nedeljom u 20h na Kurir Televiziji.

Rame uz rame sa Draganom
foto: Promo
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs