isprobajte!

5 NAJORIGINALNIJIH IDEJA ZA USKRŠNJU DEKORACIJU: Sve sami možete da uradite vrlo lako, a efekat će vas OSTAVITI BEZ DAHA

Samo dva dana nas dele od Uskrsa, jednog od najradosnijih hrišćanskih praznika, te vam donosimo sjajne ideje za ukrašavanje doma.

Galerije
16:48h Autor:
1 / 10 Foto: Shuterstock

Uskrs spada u najveće hrišćanske praznike, te se dame svake godine trude da pripreme svečanu trpezu, ali i da ukrase dom. Zato smo odabrali pet originalnih ideja, koje vrlo lako možete da sprovedete u delo sa svojim ukućanima, a dekoracija će vas oduševiti!

1. Uskršnje drvo sreće

Unećete pravi praznični duh, a za pravljenje vam je potrebno svega nekoliko stvari. Jedna grana, malo farbe, plastična jaja i saksija. Upotrebite maštu i kreirajte drvo po vašem ukusu. Naš predlog je da bude što šarenije, a pored jaja možete dodati i ukrase u obliku zečeva, pilića i svega što vam padne na pamet, a asocira na Uskrs.

2. Zeke od čarape i pirinča

Simpatični zeka neizbežan je deo svakog Uskrsa. Uz malo truda i volje igračku te simpatične životinjice možete izraditi za ukras vlastitog doma ili kao poklon za vaše najdraže. Za izradu uskršnjeg zeke biće vam potrebno: 1 čarapa po želji, pirinač, 2 parčeta konca, ukrasna traka, lepak za tkaninu, makaze, flomaster.

3. Korpica za jaja

Na veoma jednostavan način možete da napravite prelepe korpice za jaja, koje će biti divan ukras na svečanoj vaskršnjoj trpezi.

4. Cvetni aranžman u vazi

Iskoristite ljuske od nekoliko jaja i uz malo veštačkog cveća dobićete prelep aranžmanu u vazi.

5. Salvete u obliku zeke

Salvete savijene na zanimljiv način posebno privlače pažnju i vrlo su efektan detalj na trpezi. Pogledajte u videu ispod kako da ih savijete u obliku zeke na najlakši način:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs