pogledajte

DRAGANA MIRKOVIĆ JE PRE TONIJA VOLELA NJEGA: Bio je jedan od najboljih FRAJERA, pevačica se pojavila i u njegovom SPOTU

Mnogi su zaboravli koga je Dragana Mirković volela pre Tonija. Bila je glavna zvezda njegovog spota.

Ljubav
Autor:
DRAGANA MIRKOVIĆ JE PRE TONIJA VOLELA NJEGA: Bio je jedan od najboljih FRAJERA, pevačica se pojavila i u njegovom SPOTU
Koga je Dragana Mirković volela pre Tonija, Foto: PrintscreenJutjub/AmiG Show

Dragana Mirković i Toni Bijelić važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni, dok njihov brak nikad nije bio praćen skandalima. U ljubavi su od 1999. godine, a ljubav između njih je više nego očigledna.

Međutim, mnogi su zaboravili ko je bio njen izabranik na početku karijere. Bubnjar muzičkog benda Ruž, Zoran Tomašević Toma, važio je za jednog od najpoželjnijih frajera u to vreme. Dugo se šuškalo da je na njego šarm pala i čuvena pevačica, Dragana Mirković.

Dragana Mirković i Toni Bijelić
Dragana Mirković i Toni Bijelićfoto: Kurir/Dragan Kadić

Njih dvoje, navodno su bili u vezi par meseci, a zanimljivo je da se pevačica pojavila i u spotu za njegovu pesmu "Nemica" iz 1990. godine.

"Ima li kod vas noćnog kupanja? Kod mene u selu nema, a kod vas", pita Dragana na početku spota, obraćajući se momcima iz benda, koje je predstavila kao svoje "nove drugare", piše Nova.

Toma se devedesetih oprobao i kao voditelj, a bio je domaćin muzičke emisije na TV Pink, dok je jedno vreme radio kao direktor marketinga "Siti rekordsa", a potom se preselio u SAD.

U međuvremenu se oženio izvesnom Dušicom, sa kojom je dobio dvoje dece -sina Marka i ćerku Lanu. Svoje porodično gnezdo svili su na Floridi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs