ljubav na prvi pogled

KOŠARKAŠ JE ODMAH PAO NA NJU: Teodosić je Jelisavetu oženio posle 6 meseci, a jedna stvar IZDVOJILA ju je od drugih ŽENA

Ljubav između Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića, rodila se na prvi pogled, a upoznali su se preko prijatelja.

Ljubav
Autor:
KOŠARKAŠ JE ODMAH PAO NA NJU: Teodosić je Jelisavetu oženio posle 6 meseci, a jedna stvar IZDVOJILA ju je od drugih ŽENA
Kako su se upoznali Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić, Foto: Kurir / Marina Lopičić

Glumica Jelisaveta Orašanin i košarkaš Miloš Teodosić već par godina uživaju u svojoj ljubavi, koju su sklonili daleko od skandala. Trenutno važe za jedan od skladnijih parova, a pre nego što su se upoznali, imali su zanimljiv ljubavni život.

Poznato je da je Teodosić voleo Anastasiju Ražnatović, Maju Ognjenović i Sofiju Rajović, dok je Jelisaveta bila sa čuvenimVukom Kostićem, a šuškalo se da je volela i Momira Gajića, koji je nakon toga bio u vezi sa Radom Manojlović.

Međutim, čim su se sreli, između Jelisavete i Miloša pojavile su se varnice. Par se upoznao preko zajedničke prijateljice, a navodno na nagovor Miloša Teodosića.

"On je insistirao da upozna glumicu preko njihove zajedničke prijateljice, dizajnerke Milice Opačić i njenog dečka koji živi u Rusiji", ispričao je pre nekoliko godina izvor blizak paru i dodao:

"Milica je nju povela u Moskvu i rekla joj kako tamo mora da slika neke njene modele, a Jelisaveta treba da bude model. Tada ju je upoznala sa Teodosićem. Zvuči neverovatno, ali ljubav je odmah planula. Jelisaveta i Teo su se odmah zaljubili jedno u drugo. Nakon što se ona vratila u Beograd, Teodosić je non-stop jurio za njom i stavljao joj do znanja da mu se dopada, a ona, za razliku od svih njegovih prethodnih devojaka, nije jurila za njim. Njemu se to jako dopalo i ubrzo je rešio da je zaprosi".

Nakon šest meseci veze, glumica i sportista stali su na "ludi kamen". Venčanje je održano u jednom beogradskom restoranu, u junu 2017. godine, a slavlju su prisustvovale mnoge ličnosti iz javnog života Srbije.

Ubrzo nakon svadbe, Teodosić je dobio profesionalni angažman u Americi, te se par preselio u Los Anđeles, gde je Jelisaveta 2019. godine rodila ćerku Petru. Par trenutno živi na relaciji Italija - Srbija, a upravo u Bolonji, rodio im se i sin Bogdan.

"Petra i Bogdan su pokupili malo od mene i malo od Miloša, ali vreme će pokazati na koga više liče. Još su mali da bi se sve videlo", rekla je glumica jednom prilikom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs