POSTALA JE JEDNA OD NAJPOZNATIJIH BEOGRAĐANKI: Zavodila je najlepše muškarce, pa doživela ono čega se SVAKA MAJKA PLAŠI

Životna priča Jelisavete Orašanin puna je intrigantnih detalja koje malo ko zna.

Celebrities
Autor:
POSTALA JE JEDNA OD NAJPOZNATIJIH BEOGRAĐANKI: Zavodila je najlepše muškarce, pa doživela ono čega se SVAKA MAJKA PLAŠI
Foto: Printscreen/instagram

Jelisaveta Orašanin važi za jednu od najlepših srpskih glumica. Rođena je 13. novembra 1988. godine u Beogradu, gde i živi. Veoma je obrazovana i umetnički potkovana. Završila je nižu muzičku školu gde je naučila da svira klavir i gitaru. Godine 2011. diplomirala je na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, a 2009. debitovala je u filmu "Elipsa", u kojem je glumila prostitutku. a potom je dobija uloge u najpoznatijim filmovima i serijama.

Uprkos tome što je veoma ostvarena na polju karijere, javnost je uvek bila više zainteresovana za njen ljubavni život, a brak sa čuvenim košarkašem Milošem Teodosićem i danas je pod budnim okom javnosti.

Jelisaveta Orašanin
foto: Printscreen/instagram

Ljubavni život

Njih dvoje već par godina uživaju u svojoj ljubavi, koju su sklonili daleko od skandala. Trenutno važe za jedan od skladnijih parova, a pre nego što su se upoznali, Jelisaveta je bila sa kolegom Vukom Kostićem, za kojeg je, prema raznim spekulacijama trebalo da se uda.

Jelisaveta Orašanin, Vuk Kostić
foto: Kurir / Damir Dervišagić

Između Jelisavete i Miloša odmah su se pojavile varnice, a upoznali su se preko zajedničke prijateljice, a navodno na nagovor Miloša Teodosića.

Aleksandra Prijović, Jelisaveta Orašanin
foto: Kurir / Marina Lopičić

- On je insistirao da upozna glumicu preko njihove zajedničke prijateljice, dizajnerke Milice Opačić i njenog dečka koji živi u Rusiji - ispričao je pre nekoliko godina izvor blizak paru i dodao:

- Milica je nju povela u Moskvu i rekla joj kako tamo mora da slika neke njene modele, a Jelisaveta treba da bude model. Tada ju je upoznala sa Teodosićem. Zvuči neverovatno, ali ljubav je odmah planula. Jelisaveta i Teo su se odmah zaljubili jedno u drugo. Nakon što se ona vratila u Beograd, Teodosić je non-stop jurio za njom i stavljao joj do znanja da mu se dopada, a ona, za razliku od svih njegovih prethodnih devojaka, nije jurila za njim. Njemu se to jako dopalo i ubrzo je rešio da je zaprosi.

Jelisaveta Orašanin, Miloš Teodosić
foto: Kurir / Marina Lopičić

Nakon šest meseci veze, glumica i sportista stali su na "ludi kamen". Venčanje je održano u jednom beogradskom restoranu, u junu 2017. godine, a slavlju su prisustvovale mnoge ličnosti iz javnog života Srbije.

Ubrzo nakon svadbe, Teodosić je dobio profesionalni angažman u Americi, te se par preselio u Los Anđeles, gde je Jelisaveta 2019. godine rodila ćerku Petru. Par trenutno živi na relaciji Italija - Srbija, a upravo u Bolonji, rodio im se i sin Bogdan.

- Petra i Bogdan su pokupili malo od mene i malo od Miloša, ali vreme će pokazati na koga više liče. Još su mali da bi se sve videlo - rekla je glumica jednom prilikom.

Jelisaveta Orašanin
foto: Printscreen Instagram / jagodenamagli

Najteži životni momenti

Jelisaveta je, gostujući u emisiji "TV lica kao sav normalan svet" otkrila detalje o svom životu koje niko nije znao, a tiče se borbe za potomstvo i nekoliko neuspelih vantelesnih oplodnji koje je glumica imala.

- Petru sam dobila iz petog puta. Žene moraju da bude jake. Meni je taj period trajao godinu i po dana. Imala sam dva neuspešna pokušaja, na kraju pobačaj i prolazila sam kroz razne faze - ispričala je glumica i dodala:

Jelisaveta Orašanin
foto: Kurir / Zorana Jevtić

- Vantelesnu sam radila usputno. Snimanja i rad su bili jedini način da to preživim. Imala sam strah od neuspeha. Ipak, nikad nisam klonula duhom. Na poslednjoj vantelesnoj sam se malo i smirila, a imala sam saobraćajnu nesreću. Nosila sam dvojke, ali je ostala Petra - kaže Jelisaveta.

S druge strane, sreću je imala sa sinom kog je dobila prirodnim putem - Kod mene je na kraju ispalo sve kako treba. S Bogdanom nisam znala da sam trudna tri meseca - iskrena je bila.

Jelisaveta Orašanin
foto: Kurir / Dragana Udovičić

Estetske korekcije

Budući da je veoma lepa, a da na njoj sve izgleda prirodno, često se spekuliše o njenim estetskim operacijama. Glumica je uradila operaciju grudi. Pored toga, umereno je povećala usne, ali je i ubrizgala botoks, kako bi umanjila postojeće bore i sprečila nastanak novih.

Ona je postala primer kako se uz blage estetske korekcije može pordužiti mladalački izgled, a nikako menjati lični opis. Postala je samo još lepša, privlačnija, i što je najbitnije - zadovoljnija!

Jelisaveta Orašanin
foto: Instagram Printscreen / Jagodenamagli

Velika ostvarenja

2010. godine je bila sportistkinja u filmu "Zlatna liga" i tinejdžerka Marija u seriji "Totalno novi talas". Za ovu ulogu je nagrađena Zlatnom antenom na Fedis festivalu. 2011. godine je imala jednu od glavnih uloga u filmu "Zduhač znači avantura" i sporednu ulogu u filmu "Kako su me ukrali Nemci". 2013. godine joj je dodeljena jedna od glavnih uloga u filmu "Vojna akademija 2" koji predstavlja nastavak istoimene serije. Imaja je epizodnu ulogu u seriji "Pevaj, brate".

1 / 11 Foto: Printscreen/instagram

2014. godine je bila Ana u filmu "Amanet" koji je naredne godine prikazan na Filmskom festivalu u Montrealu.

2015. godine je glumila Danku u seriji "Andrija i Anđelka" i Milicu u filmu "Panama".

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs