UDAVALA SE 2 PUTA, S BIZNISMENOM BILA U BRAKU 6 MESECI: A ubistvo čoveka kog je najviše volela ju je raznelo na komade

Ljubavni život Jelene Karleuše krije mnogo zanimljivih detalja.

Celebrities
Autor:
UDAVALA SE 2 PUTA, S BIZNISMENOM BILA U BRAKU 6 MESECI: A ubistvo čoveka kog je najviše volela ju je raznelo na komade
Foto: Kurir/ Stefan Stojanović

Jelena Karleuša važi za jednu od najkontroverznijih pevačica na estradi i jedna je od retkih koja nema dlake na jeziku, te uvek jasno i bez ustezanja iznosi svoje stavove na razne društvene teme. Zbog svoje jake ličnosti i harizme, kod mnogih izaziva poštovanje i divljenje, a zbog svog privatnog života često je ne meti raznih spekulacija i komenatra.

Ona već godinama uživa u braku sa fudbalerom Duškom Tošićem, a pre njega imala je zanimljive ljubavne priče. Malo je poznato da je Jelenin prvi dečko bio bokser Nemanja Mladenović, ona je tad imala 16 godina, a u vezi su bili par godina.

Jelena Karleuša, Duško Tošić
foto: Kurir / Damir Dervišagić

"Meni se prva ljubav desila kad sam imala 16 godina i evo traje, sve do sada. To je moj sadašnji dečko. Inače, moj prvi dečko. Zove se Nemanja. On je sportista i velika mi je podrška u životu i u poslu. Ja se nadam da ćemo dugo godina biti zajedno, kao što smo već nekoliko godina. On je čovek koji meni puno pomaže i daje mi satisfakciju da nastavljam da se bavim ovim čime se bavim. Puno ga volim, nadam se da ću se udati za njega i roditi mu petoro dece", ispričala je pop pevačica kada je imala 19 godina i i dalje volela Nemanju.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen Instagram . karleusastar

Ubrzo nakon Nemanje, Karleuša je uplovila u vezu sa biznismenom Zoranom Davidovićem Ćandom za koga je bila čak i verena. Međutim, Ćanda je 2000. godine ubijen kada se vraćao sa sahrane svog prijatelja. Jelena je objavila čitulju gde je pisalo "Jedina ljubavi moja,čekaj me". Ona je godinu dana nakon toga objavila album sa hitom "Ludača", ali i pesmom "Balada za Zorana".

Zoran Davidović Ćanda, Jelena Karleuša
foto: Kurir/ privatna arhiva

"Iz poštovanja prema Zoranovoj porodici ne želim mnogo da govorim o tragediji. On je bio divan čovek, veliki prijatelj i pažljiv kao dečko. Svako ko ga je upoznao divio mu se. Policija neka radi svoj deo posla, ja sam teško podnela njegovu smrt", rekla je tada Jelena.

Nekoliko godina kasnije pevačica je uplovila u vezu sa Bojanom Karićem, sinom Sretena Karića. Njih dvoje su se venčali 2004. godine, a gala veselje upriličeno je u "Vili Jelena". Do razvoda je došlo već šest meseci kasnije. Jelena ne voli javno da govori o tome šta je glavni razlog, ali neki od navoda tvrde da je u pitanju bila njeno neverstvo. Ona je ipak na te glasine rekla da je u pitanju nameštaljka porodice Karić.

Jelena Karleuša, Jelena Karleuša i Bojan Karić
foto: PrintscreenJutjub/Mihailo Gentleman

Nakon razvoda od Bojana, Karleuša je bila u vezi sa biznismenom Vladanom Marićem. Ova ljubavna priča započeta je sredinom jula 2005. godine kada su se Karleuša i Marić upoznali na jahti "Peršing" kojom su plovili u užem krugu prijatelja.

1 / 10 Foto: Kurir / Dragana Udovičić

Potom se udala za Duška Tošića, a mnogi su ovo nazvali venčanjem decenije. U braku su dobili dve ćerke, Atinu i Niku, ali ovo nije bilo dovoljno za miran porodični život. Jelenu su i tokom braka pratili skandali, a posebno joj je brak uzdrmao Ognjen Vranješ koji izašao u javnost sa njenim eksplicitnim fotografijama tvrdeći da je bio u emotivnoj vezi sa njom.

Karleuša je jednom prilikom izjavila da ima selektivnu amneziju i da se seća jedino Duška Tošića, muškarca koga smatra svojom prvom ljubavlju.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs