NAŠA PEVAČICA JE MUŽU PIJANA I BESNA PRIREDILA NEVIĐENI ŠOK: Bila s oženjim biznismenom, a ovog MOĆNIKA volela najviše

Ljubavni život Ane Nikolić veoma je turbulentan i prepun zanimljivih detalja.

Celebrities
Autor:
NAŠA PEVAČICA JE MUŽU PIJANA I BESNA PRIREDILA NEVIĐENI ŠOK: Bila s oženjim biznismenom, a ovog MOĆNIKA volela najviše
Foto: Kurir / Zorana Jevtić

Slavna pevačica Ana Nikolić od samog pojavljivanja na javnoj sceni, privukla je veliku pažnju javnosti. Važila je za jednu od najzgodnijih pevačica na estradi, a kada je 2003. godine snimila pesmu Januar, bilo je jasno da će njena karijera doživeti veliki uspeh.

Naime, ona je pesmom Januar, 2003. godine osvojila nagradu na Beoviziji za najbolji debitantski nastup, dok je Ana sa 25 godina počela da dobija neverovatne ponude. Postigla je veliki uspeh. Nije ni čudo, budući da su autori pesama bili Marina Tucaković i Aleksandar Milić Mili, a ona talentovana i atraktivna pevačica na početku karijere.

Ana Nikolić
foto: Printscreen/youtube

Ana je osvojila nagradu "Oskar popularnosti" za pop pevačicu godine, hit godine i album godine, a 2004. godine je proglašena za otkriće godine. Posle pauze, stigao je i nastup zahvaljujući kojem je mlada lepotica postala san svih muškaraca. Pesma "Romale, romali" je osvojila četvrto mesto na "Beoviziji", ali je to za pevačicu bilo nedovoljno.

"Pesma mi nije donela novac, a na njoj su svi drugi zaradili", ispričala je Ana kasnije. Ona je priželjkivala da, kao pobednica, bude poslata da nas predstavlja na "Evroviziji". Evropsko takmičenje se te godine održavalo u Atini. "Bila je gre`ota što ta pesma nije prošla. Čak sam htela i da pevam na grčkom, sve je bilo lepo smišljeno", kazala je Ana kasnije.

Ana Nikolić
foto: Kurir TV

Ljubavni život

Spoj specifičnog glasa i neodoljivog stasa napravio je od Ane Nikolić veliku zvezdu, a osim toga postala je poznata i po svom, veoma turbulentnom ljubavnom životu. Naime, pevačicu su spajali sa mnogim žestokim momcima, a ona je uvek bez dlake na jeziku govorila o svojim ljubavnim vezama u kojima je uvek išla srcem.

Anu su najpre povezivali sa sinom Milorada Vučelića, Banetom, koji je bio u vezi sa pevačicom još na početku njene karijere. Navodno je bila u ljubavnoj romansi i sa Slobodanom Tomašom, vlasnikom luksuzne diskoteke u Švajcarskoj u kojoj je Ana često nastupala, a prema nekim informacijama, jedan njen nastup platio je 10.000 evra.

Pevačicu su povezivali i sa nekadašnjim rukometašom Vladom Mandićem. Međutim ono što je najzanimljivije jeste da je Ana potvrdila vezu jednom prilikom, dok je Vlada demantovao, što su mnogi okarakterisali kao poniženje.

Vlada Mandić
Vlada Mandićfoto: Kurir / Dragana Udovičić

"To nikako nije istina. Poznajem je dugi niz godina, ali ništa sem prijateljstva nemamo. Ostalo su sve gluposti", rekao je svojevremeno sportista.

Velikoj ljubavi posvetila pesmu

Ipak jedna od najvećih ljubavi atraktivne pevačice bio je biznismen Rodoljub Radulović, poznatiji kao Miša Banana. Ona je više puta otvoreno priznala da je Miša njena najveća ljubav sa kojom je bila na početku karijere, kao i da joj je materijalno pomogao kada je trebalo da snimi svoj album prvenac. On joj je tada navodno dao 100.000 evra.

Miša Bnana
Miša Bnanafoto: Privatna Arhiva / Kurir

Pevačica je Miši Banani navodno posvetila i pesmu.

Mediji su pisali da je Nikolićeva bila u vezi i sa kontroverznim biznismenom Acom Kosturom, koji je ubijen 2008. godine, međutim pevačica nije potvrdila ovu vezu.

Kratku ljubavnu vezu imala je i sa biznismenom Matijom Ćorkovićem, koji je inače poznat po tome da je slab na pevačice.

Matija Ćorković
foto: Kurir

Njen bivši ljubavnik bio je i Dragan Tomović, inače crnogorski arhitekta, a pevačici tada navodno nije smetalo što je oženjen i što ima ćerku.

"Ludi kamen" i buran razvod

Najveći šok priredila je domaćoj javnosti kada je saopštila da se u tajnosti udala za mladog repera Stefana Đurića Rastu. Venčanje se dogodilo 28. jula 2016. godine, a par je samo dan ranije zakazao venčanje u opštini Voždovac.

Umesto prve bračne noći Ana i Stefan su zakazali nastup.

Ana Nikolić
foto: Kurir / Damir Dervišagić

Ana i Rasta su godinu dana kasnije postali roditelji ćerkice Tare, a nakon toga nizali su se mnogi problemi. U prvi mah su saopštili da su se zvanično razveli, međutim nakon nekoliko meseci usledilo je pomirenje pa su otkrili da će povući papire za razvod i da žele da rade na svom braku.

1 / 9 Foto: Kurir / Marina Lopičić

U medijima je osvanula i vest da je pevačica uništila Rastin automobil. "Ja sam tu noć bila ozbiljno u flaši. U papučama sam došla ispred zgrade, pidžama se podrazumeva. Onda sam ključevima pisala po novom mercedesu od 100.000 evra. Napisala sam "Ja sam pi**o Ana". Šteta je bila 5.000 evra. Potpisala sam se na celom automobilu. Prednja, zadnja vrata, sve sam ispisala", rekla je tada Ana.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs