NE PODNOSI DIJETE

UZ OVE 2 STVARI JE JELISAVETA ORAŠANIN POSLE OBA POROĐAJA U REKORDNOM ROKU SMRŠALA: Došla do vitkog tela BEZ GLADOVANJA

Jelisaveta Orašanin nikada bolje nije izgledala, svaki mišić na telu joj je izvajan, a ni u jednom momentu nije bila na dijeti.

Lepi & Zdravi
15:13h Autor:
UZ OVE 2 STVARI JE JELISAVETA ORAŠANIN POSLE OBA POROĐAJA U REKORDNOM ROKU SMRŠALA: Došla do vitkog tela BEZ GLADOVANJA
Kako je Jelisaveta Orašanin brzo smršala?, Foto: Printscreen Instagram / jagodenamagli

Jelisaveta Orašanin važi za jednu od naših najzgodnijih glumica, koja svojim stilom oduševljava brojne dame, te im je neretko inspiracija kada biraju odevne kombinacije. Pre nekoliko godina je izgovorila sudbonosno da košarkašu Milošu Teodosiću, sa kojim ima i dvoje dece.

Zanosna glumica ističe da nikada nije bila ljubitelj dijeta, te je mnoge iznenadilo kako je posle oba porođaja vratila svoju staru kilažu u rekordnom roku. Međutm, glumica otkriva da su za njenu vitku figuru zaslužne dve stvari - "reformer pilates" trening i specijalan način ishrane.

- Moj trening podjednako opterećuje obe strane tela i celokupnu muskulaturu, čime se kalorije brže tope, a telo savršenije oblikuje. Ne volim dijete, one su krajnje sredstvo kom pribegavam zato što daju kratkoročne rezultate. Verujem da je dobro osmišljena ishrana bolja od svake dijete - otkrila je svojevremeno Orašaninova.

Kada je u pitanju ishrana, konsultovala se nutricionistkinjom, te je sa njom pronašla način ishrane koji joj veoma odgovara, a praktikuje ga gotovo uvek. Ali, Jelisaveta priznaje da ponekad sebi da oduška, međutim na njoj se to ne priećuje, već u svakom autfitu izgleda odlično.

1 / 5 Foto: ATA Images / Antonio Ahel

- Zahvaljujući nutricionistkinji, brže sam došla do zdravijeg načina života i ishrane. Jelovnik, pre svega, baziram na povrću bogatom vlaknima, a uz to, unosim i složene ugljene hidrate i proteine - ipričala je Jelisaveta.

Sa druge strane, tu je i jedno tajno oružje - trčanje za decom.

- Naravno, i deca su moja teretana. Moji privatni treneri. Bukvalno, jer ne sedam. Svakako i to utiče na kilažu - kroz smeh je rekla glumica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs