JELISAVETA ORAŠANIN POKAZALA SESTRU KOJA JE ISTA ONA PRE OPERACIJA: "Dokaz koliko se promenila od početka karijere"

Jelisaveta Orašanin ne pokazuje često sestru u javnosti, iako su veoma bliske, a lepa brineta njena je slika i prilika iz prošlosti.

Celebrities
09:51h Autor:
JELISAVETA ORAŠANIN POKAZALA SESTRU KOJA JE ISTA ONA PRE OPERACIJA: "Dokaz koliko se promenila od početka karijere"
Kako izgleda sestra Jelisavete Orašanin?, Foto: Printscreen/instagram

Jelisaveta Orašanin važi za jednu od naših najzgodnijih glumica, koja svojim izgledom oduševljava domaću javnost. Pre nekoliko godina je izgovorila sudbonosno da košarkašu Milošu Teodosiću, sa kojim ima i dvoje dece, a svoj privatni život trudi se da drži što dalje od očiju javnosti.

Zbog toga mnogi ne znaju da Jelisaveta ima rođenu sestu Milicu, sa kojoj se retko javno pojavljuje, iako su veoma bliske.

Jelisaveta važi za jednu od naših najlepših glumica
Jelisaveta važi za jednu od naših najlepših glumica foto: Printscreen Instagram / jagodenamagli

Ipak, to ne menja činjenicu da je Jelisaveti podrška, a uz nju je bila nakon oba porođaja, da joj se nađe u prvim danima sa bebom.

Da Jelisaveta nije jedina "srećnica" koja je nasledila izgled, dokaz je i Milica koja živi i radi u Los Anđelesu, diplomirani je stomatolog a na društvenim mrežama najčešće objavljuje fotografije sa svojim sinom.

"Prošlo je deset godina a ni malo se niste promenile", "Kao da ste bliznakinje", "Baš ličite, samo se Jelisaveta promenila od operacija", "Milica neverovatno liči na Anu Ivanović", "Sestra je dokaz koliko se Jelisaveta promenila od početka karijere", samo su neki od komentara glumičinih pratilaca, a nekoliko njih je primetilo i "da Milica izgleda kao Jelisaveta pre određenih intervencija".

"Trudim se da budem što više sa njom jer ona mnogo radi, pa svaki slobodan trenutak provodimo zajedno. Uveče se šetamo, tu je i njen pas bez kojeg ne možemo da izađemo i trudim se da budem što više van kuće", rekla je jednom prilikom Jelisaveta za svoju sestru.

Jelisaveta je izuzetno bliska sa sestrom
Jelisaveta je izuzetno bliska sa sestrom foto: Printscreen/instagram

Naime, nije tajna da je naša najlepša glumica imala minimalne korekcije na licu, što joj pojedinci očigledno zameraju i dalje, iako Jelisaveta apsolutno ima pravo da radi štagod poželi.

Sama Jelisaveta jednom prilikom je prokomentarisala da nema ništa protiv estetskih korekcija.

Mnogi komentarišu da su Jelisaveti operacije bile suvišne
Mnogi komentarišu da su Jelisaveti operacije bile suvišne foto: Kurir / Dragana Udovičić

"Nemam ništa protiv, ali ne treba preterivati u tome", rekla je. Inače, pre nekoliko meseci, jedna klinika za estetsku hirurgiju objavila spisak svih intervencija koje je Jelisaveta uradila. Tako je pored grudi, korigovala usne, jagodice, i u čelo ubrizgavala botoks.

Jelisaveta se promenila u onosu na početak karijere
Jelisaveta se promenila u onosu na početak karijere foto: Kurir / Dragana Udovičić

Mnogi su mišljenja da joj ove intervencije nisu potrebne jer je lepa i bez toga, a bilo je i komentara da dve godine starija Milica zapravo izgleda onako kako bi sada izgledala Jelisaveta ali da ništa na licu nije radila. Još Njihovih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

1 / 6 Foto: Printscreen/instagram
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs