SLAVNI GLUMAC KOJI OBOŽAVA SRBIJU NAŠAO SE U CENTRU SKANDALA: Uslikan sa tuđom ženom, a muž iz novina saznao za prevaru

Čuveni glumac Ralf Fajns uhvaćen je u šetnji sa nepoznatom ženom, a ubrzo su mediji otkrili o kome je reč.

Celebrities
12:16h Autor:
SLAVNI GLUMAC KOJI OBOŽAVA SRBIJU NAŠAO SE U CENTRU SKANDALA: Uslikan sa tuđom ženom, a muž iz novina saznao za prevaru
Slavni glumac uhvaćen s drugom ženom, Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ralf Fajns je jedan od najcenjenijih i najtraženijih britanskih glumaca i reditelja, a osim po svom velikom talentu za glumu poznat je i zbog neobičnog ljubavnog života.

Naime, slavnog zavodnika nikada nisu zanimale puno mlađe devojke, a jednom prilikom je izjavio kako voli žene koje su po mogućstvu starije od njega.

Sada je čuveni glumac našao i više nego u neprijatnoj situaciji, kada su ga paparaci uslikali u šetnji po ulicama Rima sa misterioznom ženom.

Ralf Fajns uhvaćen u šetnji sa nepoznatom ženom
Ralf Fajns uhvaćen u šetnji sa nepoznatom ženom foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Mnogi su se pitali ko je lepa plavuša, a kako prenosi Dejli mejl u pitanju je supruga Džejmsa Lindzija, inače bliskog prijatelja kraljice Kamile. Kako dalje prenose britanski mediji Džejms je ostao šokiran kada je video fotografije svoje supruge Amelije Ričards sa filmskom zvezdom Fajnsom.

Samo nekoliko dana ranije, kreativna izvršna direktorka je saopštila mužu da nakon devet godina braka želi da se razvede, otkrili su prijatelji bliski paru, a tada ga je uveralava da "niko treći nije umešan" u njenu odluku.

"Raskid je Džejmsu teško pao, a sada je se posebno oseća ražočarano i izdano, jer nije imao pojma da se njegova supruga viđa sa Ralfom Fajnson, dok nije video fotografije", rekao je prijatelj izneverenog supruga.

Veruje se da su se Amelija i Fajns sreli u Njujorku u decembru na večeri. U to vreme gospodin Fajns je glumio u jednoj predstavi na Brodveju, a ljubav između njih ubrzo je planula.

Inače, glumac iza sebe ima brak sa glumicom Aleks Kingston, koji se raspao nakon njegove prevare sa Frančeskom Anis. Anis je 17 godina starija od Ralfa, a sam glumac priznao je kako ga je ka njoj privukla upravo ta činjenica. Mnogi bliski prijatelji para tvrdili su da je u njoj vidio majčinsku figuru te da je želeo ženu koja će ga tretirati kao dečaka, pa je to i dobio.

Ipak, na kraju je veza s Anis prekinuta zbog još jedne navodne Fajnsove prevare. Šuškalo se tako da je s Frančeskom raskinuo nakon 11 godina zbog zaljubljenosti u rumunsku pevačicu Korneliju Krisan.

Ralf Fajns za partnerke je birao starije žene
Ralf Fajns za partnerke je birao starije žene foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Glumac nikada nije imao ni želeo decu, a jednom se prilikom upleo u skandal u avionu. Naime, 2007. se upustio u intimne u wc-u aviona sa stjuardesom, a zbog čega je ona dobila otkaz.

Još jedna manje poznata činjenica je i ta da je Fajns 2017. dobio srpsko državljanstvo zbog toga što je nekoliko puta snimao i režirao filmove u našoj zemlji.

Ralf Fajns ima srpsko državljanstvo
Ralf Fajns ima srpsko državljanstvo foto: James Warren / Zuma Press / Profimedia

S druge strane Ameliji je brak sa Džejmsom bio drugu po redu, a iz prvog braka ima dvoje dece.

„Džejms je bio briljantan očuh Feliksu i Barniju i bio je odan Ameliji. On je voli. Povređen je i zaista je šokiran. Zaslepljen je. Ovo je bilo šok za sve u krugu njihovih prijatelja. Džejms je briljantan fotograf i strastveni kolekcionar starih automobila. Svi koji ga poznaju vole ga. Ljudi nisu pričali ni o čemu drugom ove nedelje“, kažu izvori Dejli mejla.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs