SVOJU STARU ŽENU VARAO SA JOŠ STARIJOM LJUBAVNICOM: Obožava Srbiju, a u Holivudu smatraju da nije baš "čist u glavu"

Niko nema luđu ljubavnu priču od Ralfa Fajnsa - Svoju stariju ženu varao sa još starijom ljubavnicom

Vip priča
Autor:
SVOJU STARU ŽENU VARAO SA JOŠ STARIJOM LJUBAVNICOM: Obožava Srbiju, a u Holivudu smatraju da nije baš "čist u glavu"
Ralf Fajns, Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Čim se povede priča o filmovima "Engleski pacijent" ili "Orkanski visovi", setimo se neverovatno plavih i bistrih očiju Ralfa Fajnsa. Ovaj neverovatno talentovani glumac i režiser u decembru je proslavio svoj šezdeseti rođendan a mi se tom prilikom sećamo njegovog neverovatnog ljubavnog života.

Naime, nije tajna da Ralf Fajn obožava starije žene! Što je dama starija, njemu je draža. I dok njegove kolege "jure" duplo mlađe devojke, Fajns uživa u zrelom ženskom telu.

Zbog toga su ga zvali Edipovac i govorili kako u starijim ženama traži zamenu za majku, nekog ko će ga doživljavati kao "malog dečaka".

Fajns nikad nije ni potvrdio ni demantovao ovu činjenicu, on uživa u svom bogatom ljubavnom životu koliko god mu godine dozvoljavaju.

Ralf Fajns
foto: James Warren / Zuma Press / Profimedia

Njegova prva velika ljubav bila je britanska glumica Aleks Kingston, a koju je upoznao dok su oboje bili student glume. Ona se kasnije proslavila u kultnoj seriji "Hitna služba", a venčali su se nakon 10 godina veze 1993. godine. Treba napomenuti da je Aleks od Fajnsa starija 9 godina.

Ralf Fajns
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Ipak, brak im je potrajao samo 4 godine jer je otkriveno da je Ralf varao suprugu sa Frančeskom Anis koja je od njega starija 17 godina! Glumac je javno priznao da ga je k njoj privukla upravo ta činjenica.

Ali i ta veza je pukla zbog Ralfove nevere. Šuškalo se da je Frančeskom raskinuo nakon 11 godina zbog zaljubljenosti u rumunsku pevačicu Kornelije Kristejn.

Jednom prilikom je bio upleten u seks skandal u avionu, jer je navodno imao odnose u toaletu aviona sa stjuardesom koja je kasnije zbog toga dobila otkaz.

Fajns ima srpsko državljanstvo koje mu je uručeno 2017. godine jer je u našoj zemlji snimao nekoliko filmova.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs