đina geršon

SVET JE OSVOJILA KAO STRIPTIZETA, ZAVELA BILA KLINTONA: Ova žena i na pragu 7. decenije izgleda kao BOGINJA! (FOTO)

Đina Geršon proslavila se ulogom u filmu "Showgirls", a ova glumica i u 59. godini izgleda neverovatno

Star look
Autor:
SVET JE OSVOJILA KAO STRIPTIZETA, ZAVELA BILA KLINTONA: Ova žena i na pragu 7. decenije izgleda kao BOGINJA! (FOTO)
Đina Geršon, Foto: Profimedia

Đina Geršon proslavila se filmom "Koktel" iz 1988. godine u kojem je zavodila Toma Kruza. U međuvremenu napisala je dve knjige, pevala sa članovima "Guns'N'Rosesa", a danas, u 59. godini ova žena i dalje nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Slavna američka glumica, zapamćena je i po nastupima u nekoliko brodvejskih predstava i po mnogobrojnim filmskim ulogama.

Đina je rođena 1962. godine u Los Anđelesu. Ima starijeg brata Dena i stariju sestru Trejsi. Sa samo sedam godina krenula je da se bavi glumom, pa se porodica zbog njenih ambicija preselila na Beverli Hils.

Đina Geršon
foto: Profimedia

Diplomirala je dramu i psihologiju, a debitovala 1981. godine filmom "Bitlmanija". Veliki slavu stekla je ulogom u filmu "Showgirls" iz 1995. godine, u kojem je glumila striptizetu. Starije generacije pamte njene vruće scene koje je imala u filmu i zbog kojeg su svi bili kao prikovani ispred ekrana.

U televizijskoj mini seriji "Sinatra" tumačila je lik Frankove prve žene. Pored svih holivudskih velikana, zaigrala je i sa Radetom Šerbedžijom u jednom filmu.

'"Imala sam sreću da dobijem priliku da tumačim raznolike uloge na filmu, televiziji i pozorištu. Nisu mi se uvek dopadali moji menadžeri i agenti, zato sam uvek radila ono što sam želela', izjavila je svojevremeno.

Đina Geršon
foto: Profimedia

2008. godine objavila je svoju prvu knjigu, priču o dečaku koji otkriva vanzemaljce u letnjem kampu, koju je napisala sa svojim bratom.

Njena velika ljubav je pevanje, a čak je objavila i jedan album. Sa članovima grupe "Guns'N'Rosesa" nastupila je na festivalu "Sandens", a šuška se da je zahvaljujući svojoj karijeri zaradila oko 10 miliona dolara.

Kad je reč o nenom ljubavnom životu, do sada se još uvek nije udavala. Pisalo se da je bila u vezi sa bivšim američkim predsednikom Bilom Klintonom 2008. godine, ali je ona negirala tu vezu.

"Tri puta sam ga srela na nekim događanjima. Šuškanja da smo zajedno jako su me uznemirila", izjavila je Đina.

Đina Geršon
foto: Profimedia

Često su je povezivali sa raznim muškarcima od kojih je samo neke veze potvrdila, ali svakako njen ljubavni život je bogat. Zabavljala se sa Dejvidom Kelijem, Ralfom Finesom i Ovenom Vilsonom. Glumac Noa Vajl navodno je sa Đinom prevario svoju prvu ljubavnicu, zbog koje se razveo od supruge.

Zabavljala se i sa fudbalerom Robertom Dekeiserom s kojim je raskinula 2015. godine. Nakon njega, imala je romansku sa australijskim glumcem Travisom Fimelom koji je bio 17 godina mlađi od nje, a kako strani mediji prenose, Đina trenutno nema partnera.

Đina Geršon
foto: Profimedia

Uprkos mnogobrojni estetskim zahvatima koje je radila ona i dalje važi za jednu od najseksepilnijih američkih glumica.

Paparacu su nedavno mogli da je snime na ulicama Njujorka u opštenom izdanju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs