otvorila dušu

MOŽEŠ BITI POVREĐEN I LJUT NA BIVŠEG, ALI PRED DECOM MORA BITI OVAJ STAV: Kim Kardašijan prvi put o razvodu!

Kim Kardašijan je za novo izdanje magazina Vog konačno progovorila o temi o kojoj se piše već godinu dana - njenom razvodu od repera Kanje Vesta.

Celebrities
15:13h Autor:
MOŽEŠ BITI POVREĐEN I LJUT NA BIVŠEG, ALI PRED DECOM MORA BITI OVAJ STAV: Kim Kardašijan prvi put o razvodu!
Foto: Profimedia

Razvod najpoznatije starlete na svetu Kim Kardašijan i repera Kanje Vesta prilično je potresla njihove obožavatelje jer je delovalo da je njihov odnos prilično stabilan.

Papire za razvod Kim je potpisala u februaru 2021. godine nakon skoro sedam godina braka iz kog imaju četvoro dece ćerke Nort (8), Čikago (4) i sinove Sainta (6) i (Psalma (2). Ali, razlog kraja ljubav javnost nije saznala.

Međutim, starleta je sada u intervjuu za novi broj "Voga" koji izlazi u martu prvi put progovorila o teškom periodu.

- Dugo sam radila ono što je usrećivalo druge ljude, a mislim da sam poslednje dve godine odlučila da sebe usrećim. I iako je to rezultiralo određenim promenama, a možda i razvodom, mislim da je važno biti iskren sa sobom o onome što te zaista usrećuje. Odabrala sam sebe. Mislim da je u redu odabrati sebe', rekla je Kim.

Iako je Kanje nakon svega rekao dosta ružnih stvari rekao o bivšoj supruzi , Kim je postupiila sasvim suprotno.

'Možeš biti povređen ili ljut na svog bivšeg, ali mislim da pred decom uvek mora biti stav: 'Tata je najbolji'. Postupi tako da je roditelj uz tebe tvoj najveći navijač, bez obzira na to šta lično prolaziš', rekla je.

Kim je priznala da se u svojim četrdesetima želi najviše da se posveti sebi i svom zdravlju.

'Zdravo ću da se hranim. Vežbaću. Više ću se zabavljati, provodiću više vremena s decom i ljudima koji me čine srećnom. Ostaviću mobilni telefon sa strane. Otpratiti ono što ne želim da gledam na Instagramu', izričita je.

Njene reči o razvodu stigle su samo nekoliko dana nakon što ju je Kanje Vest javno kritikovao zbog navodnih pogrešnih roditeljskih poteza.

Kim Kardašijan, Kanje Vest
foto: Profimedia

Naime, Kanje je izjavio kako je Kim dozvolila njihovoj najstarijoj ćerki Nort da objavljuje sadržaj na TikToku iako se on tome protivi.

Takođe, optužio je Kim i njenu porodicu da su mu zabranili dolazak na četvrti rođendan njihovoj mlađoj ćerki Čikago u januaru 2022. godine.

Kim je na to samo izjavila da je ovde reč o njegovoj opsesiji i pokušaju kontrole i manipulacije okolnostima njihovog razvoda.

'Kanjeova konstantna potreba da me napada u intervjuima i na društvenim mrežama je mnogo bolnija od bilo kog TikToka koji Nort može da kreira. Radim ono što je najbolje kako bih zaštitila našu ćerku dok joj s druge strane dozvoljavam da izrazi svoju kreativnost u mediju u kojem želi uz nadzor roditelja - jer joj to donosi sreću. Razvod je za decu teška sama po sebi, a Kanjeova opsesivnost u manipulisanju našom situacijom samo prouzrokuje patnju za sve nas', izrekla je Kim.

Međutim, repera ove izjave nisu preterano omele, a tražio je javno izvinjenje zato što je navodno pokušala da drži u tajnosti lokaciju proslave njenog rođendana.

'I dalje želim javno izvinjenje cele porodice za to', napisao je reper na Instagramu, a objavu je ubrzo i obrisao.

Inače, Kim Kardašijan (41) je danas u vezi sa 13 godina mlađim Pitom Dejvidsonom (28) i on je prvi njen partner nakon razvoda od Kanjea.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs