pogledajte

KIM KARDAŠIJAN BEZ FOTOŠOPA: Ovako STVARNO izgleda najpoznatija rijaliti zvezda! (FOTO)

Kim Kardašijan je i odmor iskoristila za fotografisanje potrebno za svoju novu kampanju, a poslednjih nedelja uživa na Bahamima sa svojim novim dečkom Pitom Dejvidsonom.

Star look
Autor:
KIM KARDAŠIJAN BEZ FOTOŠOPA: Ovako STVARNO izgleda najpoznatija rijaliti zvezda! (FOTO)
Kim Kardašijan, Foto: Profimedia

Rijaliti-zvezda Kim Kardašijan pobegla je na romantični odmor na egzotične Bahame sa svojim dečkom Pitom Dejvidsonom, ali nije gubila vreme. Dok je bila na odmoru, iskoristila je priliku te je snimila kampanju za svoj brend SKIMS.

41-godišnja Kim pokazala je svoje poznate obline u plavom topu, koji je ukombinovala s minijaturnim kupaćim kostimom. Iako je naizgled bila bez šminke, slavna rijaliti-sestra ništa nije prepustila slučaju te se dobro pripremila čak i za skok u okean. Pred fotografe je stala poput sirene, a fotografije s odmora na Bahamima već neko vreme deli na svom Instagramu.

Njeni obožavatelji uvereni su kako Kim priprema nešto novo za svoju liniju kupaćih kostima, ali ona o svemu još ćuti. Pretpostavlja se kako će uskoro predstaviti novu liniju, a detalje će verovatno otkriti uskoro.

Slavna Kardašijanka poslednjih meseci puni tabloide sa svojim novim dečkom, komičarem Pitom Dejvidsonom (28). On je prvi muškarac s kojim je Kim povezana nakon razvoda od Kanjea, s kojim ima četvoro dece i koji je u međuvremenu i zvanično promenio svoje ime u Ye.

Pit je inače poznat kao veliki zavodnik i ima pozamašan broj slavnih bivših. Donedavno je bio u vezi sa zvezdom Bridžertona Fibi Dinevor, ali par je raskinuo jer se nisu mogli često viđati zbog svojih prenatrpanih rasporeda.

S Kim je pre nekoliko meseci gostovao u šou "Saturday Night Live" gde su se poljubili, a nije trebalo dugo da svi krenu da pričaju kako su baš oni novi par na sceni, što se s vremenom pokazalo i kao tačno.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs