NEKAD I SAD

BIVŠA SPAJSICA SE POTPUNO ZAPUSTILA:90-ih su za njom ludeli svi, danas nije ni bleda senka one fatalne zavodnice! (FOTO)

Fanovi se pitaju šta joj se dogodilo

Star look
12:58h Autor:
BIVŠA SPAJSICA SE POTPUNO ZAPUSTILA:90-ih su za njom ludeli svi, danas nije ni bleda senka one fatalne zavodnice! (FOTO)
Foto: Profimedia

Bivša Spajsica Džeri Horner (49) viđena je u opuštenom izdanju dok je šetala svog psa u Londonu, ali devojku, u koju su mnogi tokom 90-ih bili zaljubljeni, jedva je moguće prepoznati.

Ona je fotografisana dok je šetala bez šminke i frizure, obučena u sivi mantil i sa kačketom na glavi, a mnogi su se zapitali šta se dogodilo sa onom atraktivnom ženom.

Džeri je bila članica grupe Spajs grl zajedno sa Viktorijom Bekam, a nakon objavljivanja singla Wannabe postale su planetarno popularne. Džeri se zbog atraktvnog izgleda brzo izdvojila i nije bilo muškarca koji nije bio zaljubljen u nju.

Džeri Horner
foto: Profimedia

Često je menjala boju kose i stilove, ali uvek je bila u centru pažnje. Međutim, danas je situacija malo drugačija. Čini se da bivša spajsica više ne mari za izgled kao ranije.

Ovako je izgledala pre 20-ak godina:

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs