pogledajte

AMAL KLUNI (43) NAPOKON U JAVNOSTI: Prelepa advokatica zna koji komad garderobe skida godine! (FOTO)

Nakon nekoliko meseci boravka u Australiji Džordž Kluni vratio se u Sedinjene Američke Države. Slavni 60-godišnji glumac i reditelj bio je u Australiji zbog snimanja filma "Ticket To Paradise" reditelja Olivera Parkera.

Star look
Autor:
AMAL KLUNI (43) NAPOKON U JAVNOSTI: Prelepa advokatica zna koji komad garderobe skida godine! (FOTO)
Džordž i Amal Kluni, Foto: Profimedia

U romantičnoj komediji, čija se premijera očekuje u oktobru 2022. godine, njegova glavna glumačka partnerka je Džulija Roberts. Džordž i Džulija glume razvedeni par koji putuje na Bali kako bi sprečio svoju ćerku da se uda i napravi istu grešku koju su oni napravili pre 25 godina.

SAVRŠENO STILIZOVANA I U 8. DECENIJI: Dajan Kiton objasnila kako prava dama treba da izgleda! (FOTO)

Amal Kluni
foto: Profimedia

Samo dve nedelje pre završetka, snimanje je prekinuto zbog pojave koronavirusa na setu i pretpostavlja se kako će ova pauza trajati barem dva meseca, zbog čega bi i datum premijere mogao biti i promenjen.

Džordž zbog toga nije previše tugovao i nakon povratka u SAD odmah je pojurio na večeru sa suprugom Amal i njihovim dobrim prijateljima, Sindi Kraford i Rende Gerberom.

KRALJICA LETICIJA U ROMANTIČNOJ HALJINI STAROJ 45. GODINA: Za ovu priliku zavirila je u orman - svoje svekrve! (FOTO)

Amal Kluni
foto: Profimedia

Naravno, znatiželjni fotografi jedva su dočekali da snime njegovu lepu suprugu, koja se retko pojavljuje u javnosti.

USKE FARMERICE NISU SKROZ IZAŠLE IZ MODE: Evo kako da ih nosite i izgledate kao iz časopisa! (FOTO)

Amal Kluni
foto: Profimedia

Slavna 43-godišnja advokatica na večeru je došla u jednostavnoj odevnoj kombinaciji. Baza njenog izdanja bili su crni komadi. Uz majicu u toj boji odabrala je crne kožne pantalone i gležnjače, a za dašak svežine pobrinula se kratka jakna od brušene kože u oker nijansi.

Da je Amal kojim slučajem obukla klasične crne pantalone, ova kombinacija i dalje bi bila lepa, ali takođe i mnogo manje upečatljiva. Kožne pantalone zaista su adut za podizanje svakog modnog izdanja jer će i uz najjednostavnije odevne komade izgledati efektno.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs