MODNI SAVETI

USKE FARMERICE NISU SKROZ IZAŠLE IZ MODE: Evo kako da ih nosite i izgledate kao iz časopisa! (FOTO)

Ako vam se srce cepa od naslova "skinny jeans je mrtav" ovo je članak za vas!

Moda
Autor:
USKE FARMERICE NISU SKROZ IZAŠLE IZ MODE: Evo kako da ih nosite i izgledate kao iz časopisa! (FOTO)
Instagram/anoukyve, Foto: Instagram / anoukyve

Slobodno odahnite, potpuno je jasno da ovo nije istina. Možda nisu trenutno naj naj moderniji par ali one odavno dostigle status klasike. Ukombinujte ih sa ponekim novim trendom i voila, spremni ste da ih nosite cele zime. Evo 5 načina da to izvedete sa stilom.

UZ PREDIMEZIONIRAN BLEJZER

Oversized silueta uvek dobro izgleda uz skinny nogavice, a bonus poene dobijate ukoliko struk istaknete pojasom. Blejzer sa velikim naramenicama je savršen izbor u kombinaciji sa salonkama ali i kratke bunde od ovčijeg krzna su jednako dobra casual varijanta.

UZ PATIKE

Izgledaće doteranije ukoliko helanke zamenite uskim farmerkama.

UZ VELIKI KAPUT

Ništa ne ide bolje uz kaput koji igra na kartu volumena od uske siluete ispod njega. Uparite usku rolku i farmerke ispod xl trenča ili kaputa od veštačkog krzna.

UZ DUBOKE ČIZME NA ŠTIKLU

Čizme do kolena na štiklu su jedan od najvećih trendova ove zime (a nema nikakve sumnje da će preći i u proleće), a osim midi sukanja najbolji modni prijatelji su im upravo uske nogavice. Obavezno upariti sa velikim mekim pletivom.

UZ RAVNE ČIZME SA DEBELIM ĐONOM

Vojnički ili motoraški model potpuno je svejedno sve dok su skinny nogavice upasane u njih. Jednostavno zamenite svoje omiljene helanke uskim farmerkama i nećete pogrešiti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs