fibi gejts

KAO ŠTO JE I OČEKIVANO - NASLEDIĆE MILIONE: Saznajte sve o prelepoj ćerki Bila Gejtsa koju ne viđamo u javnosti! (FOTO)

Najmlađa ćerka osnivača Majkrosofta nije tako često u žiži javnosti, za razliku od Gejtsove najstarije ćerke koja se nedavno venčala na raskošnoj ceremoniji o kojoj su svi pričali. Fibi Gejts ima 19 godina, živi u eko-vili svog oca, voli da čita i ima ambiciju da postane balerina.

Vip priča
20:21h Autor:
KAO ŠTO JE I OČEKIVANO - NASLEDIĆE MILIONE: Saznajte sve o prelepoj ćerki Bila Gejtsa koju ne viđamo u javnosti! (FOTO)
Bil Gejts, Foto: Profimedia

Bil i Melinda Gejts trenutno su dvoje najbogatijih ljudi na svetu. Nedavno su razvedeni, a u jednom intervjuu Melinda je izjavila da je njihovo najveće životno postignuće to što su uspeli da odgoje decu koja znaju da neguju prave vrednosti. Filantropski par ima troje dece – najstariju Dženifer, srednjeg sina Rorija i najmlađu Fibi.

Izdvajamo sve što treba da znate o Fibi, najmlađoj ćerki Bila Gejtsa.

Nezaboravno detinjstvo i blizak odnos s ocem

Rođena 14. septembra 2002. u Bellevueu, predgrađu Sijetla u Vašingtonu, ova 19-godišnjakinja trenutno živi u eko vili svojih roditelja vrednoj neverovatnih 124 miliona dolara.

Deca porodice Gejts odrastala su u kući koja ima sobu sa trampolinom, veštačkom plažom sa prirodnim karipskim peskom, veštačkim potokom sa pravim ribama, i privatnim zatvorenim bazenom. Ali život u vili ispunjenoj svim ovim pogodnostima ne znači nužno da su ova deca bila razmažena.

Moćni par tvrdi da je svoje naslednike odgajao na iznenađujuće skromne načine, pazeći da njihova deca dele kućne poslove - zajedničko pranje sudova skoro svake noći bila je porodična tradicija Gejtsa.

Iako je Fibi odgajala prvenstveno majka, Bil je svakako imao uticajnu ulogu u njenom životu. Jedna od mnogih stvari koje su im zajedničke jeste ljubav prema čitanju.

U dirljivoj objavi na Instagramu 2018. na kojoj se nalazi slatka fotografija njih dvoje, Bil je napisao: „Moja ćerka Fibi i ja volimo da čitamo sve vrste knjiga i veliki smo obožavatelji Džona Grina. Oboje nismo mogli da se odvojimo od njegovog novog romana koji govori o mladoj ženi koja pronalazi nestalog milijardera.", napisao je osnivač Majkrosofta.

Buduća balerina i avanturistkinja

Fibi je pohađala privatnu srednju školu Lakeside u Sijetlu, a potom se upisala u Profesionalnu dečju školu u Njujorku, koja je namenjena budućim glumcima i plesačima. Takođe je studirala u Školi američkog baleta u čuvenom Linkoln centru za scenske umetnosti i prestižnoj školi Džulijard.

Kada nije okupirana školskim obavezama, na svom Instagram profilu deli fotogragije sa uzbudljivih putovanja. Putuje sa najboljom prijateljicom, dečkom i sestrom Dženifer sa kojom je izuzetno bliska. Sestre Gejts posetile su niz egzotičnih destinacija među kojima se ističu Meksiko, Kenija i Peru.

Fibi je na svom Instagram nalogu nedavno podelila fotografiju sa gepardom ispod koje je linkovala organizaciju za zaštitu životinja.

Kao što je i očekivano - naslediće milione

Interesantno je da je Fibi Gejts odigrala presudnu ulogu u razvodu svojih roditelja - ili bolje rečeno, u njegovom odlaganju. Iako je njena majka godinama želela razvod, par se nije razišao sve dok im sva deca nisu odrasla.

Bil je prvobitno odredio neznatnu sumu od 10 miliona američkih dolara kao nasledstvo za svako od svoje troje dece iz svog ogromnog bogatstva od 130 milijardi dolara.

U intervjuu on je izjavio: „Nije usluga deci da imaju ogromne sume bogatstva. To iskrivljuje sve što bi mogli da urade u stvaranju sopstvenog puta."

Međutim, razvod najbogatijeg para na svetu mogao bi sve to da promeni, a Melinda želi da poveća nasledstvo dece, prenose mediji.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs