tragičan život!

PROKLETSTVO PORODICE HJUSTON: Majka i ćerka skončale u kadi, o incestu brata i sestre se i danas priča! (FOTO)

Vila koja je nekada pripadala Vitni Hjuston, i u kojoj je život tragičnom okončala i njena ćerka Bobi Kristina, prodata je za 715 hiljada dolara.

Vip priča
Autor:
PROKLETSTVO PORODICE HJUSTON: Majka i ćerka skončale u kadi, o incestu brata i sestre se i danas priča! (FOTO)
Vitni Hjuston, Foto: Profimedia

Vila koja je nekada pripadala Vitni Hjuston, dugo je stajala na tržištu nekretnina pre nego što je pronašla novog vlasnika. Kuća je nakon smrti slavne pevačice pripala njenoj ćerku Bobi Kristini Braun, koja je u njoj preminula na identičan način kao i njena majka nekoliko godina ranije.

Bobi Braun pronađena je u skoro beživotnom stanju u kadi 2015. godine. Bobi, koja je još uvek davala znakove života, uspešno je reanimirana i prebačena u stanje indukovane kome, ali nažalost izgubila bitku sedam meseci kasnije.

NASLEDILE MILIONE, POBEGLE OD JAVNOSTI: Gde su i šta rade danas ćerke GUČI porodice? (FOTO)

Vitni Hjuston
foto: Profimedia

Zvanično policijsko saopštenje glasi identično kao i ono za njenu majku koja je preminula tri godine ranije u hotelskoj sobi na Beverli Hilsu: nerećan slučaj davljanje usled predoziranja kokainom i drugim supstancama.

Iako kratak, život Bobi Kristine Braun nije bio lagan. Kao jedino dete iz kontroverznog braka Vitni Hjuston i Bobija Brauna, Bobi Kristina je celi život provela pod lupom javnosti.

Nedugo nakon smrti Vitni Hjuston, Bobi je postala jedini naslednik njene imovine koja je u to vreme procenjena na 115 miliona dolara. U isto vreme ulazi u vezu s porodičnim prijateljem Nikom Gordonom, kojeg njen otac i danas optužuje za njenu smrt.

‘Ona je nažalost zapela u nasilnoj vezi s dečkom koji ju je kontrolisao do te mere da joj je oduzet život’ izjavio je njen otac Bobi Braun u epizodi emisije ‘Red Table Talk’.

Bobi je bila dete od 8 godina kada je Nik Gordon prvi put ušao u njen život. Nik je imao 12 godina kada je završio na kućnom pragu porodice Hjuston-Braun. Njegova majka, nekadašnja prijateljica od Vitni, nije se više mogla da se stara o njemu, pa ga je poslalanjima u nadi da će se Vitni pobrinuti za njega.

Vitni mu je velikodušno otvorila vrata svog doma i odgajala ga je kao da je njen sin. Iako ga nikad nije zvanično usvojila, Nik i Bobi odrastali su zajedno kao brat i sestra.

Romantičnu vezu započeli su nakon tragične smrti pevačice 2012. godine, a već iduće godine na iznenađenje svih, potvrdili su da su vereni u rijaliti emisiji ‘The Houstons: On Our Own’.

Prokletstvo porodice Hemingvej: Patili od teških bolesti, 5 članova izvršilo samoubistvo! (FOTO)

Vitni Hjuston
foto: Profimedia

‘Dojadilo mi je da slušam komentare ljudi poput ‘Fuj, verena si za brata’ ili ‘Da je Vitni živa, šta bi ti rekla’ požalila se Bobi u postu na svom Fejsbuk profilu.

Iako je par 2014. godine potvrdio da su se venčali, nakon smrti Bobi Kristine, oglasili su se advokati porodice Braun koji su žustro demantovali medijske natpise kako je nesrećno preminulu Bobi u kadi pronašao suprug Nik Gordon.

‘Da ispravim prethodne izjave,Bobi Kristina nije i nikad nije bila udata za Nika Gordona.’ Izjavio je advokat porodice, Kristofer Braun. Porodica Braun podigla je privatnu tužbu protiv Nika kojeg su smatrali odgovornim za njenu smrt, te je sud u Atlanti 2016. godine presudio u njihovu korist i naredio Niku da plati 36 miliona dolara odštete.

Instagram profil pokojne Bobi i dalje postoji i prepun je zajedničkih fotografija s Nikom koje upućuju na to da se par iskreno voleo bez obzira na sve. Kao zvanično ime na profilu stoji Bobi Braun Hjuston Gordon.

Nik Gordon napustio je svet 2020. godine baš kao i njegova ljubav iz detinjstva. Pronađen je mrtav u sobi u Floridi, a uzrok smrti je predoziranje heroinom.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs